Pozdrawiam
Dom z dzieciństwa
- idea
- 500p

- Od: 15 kwie 2010, o 16:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Dom z dzieciństwa
Witaj Moniko
czekają Cię wielkie rewolucje, ale wiem, że dasz radę i to szybciej niż Ci się wydaje
A brakiem kasy się nie martw, wielu z nas ma z tym problem, ja również (wszystko przez te chciejstwa- uważaj, bo to choroba zakaźna i niezbyt uleczalna
)
Jednak, jak są tylko chęci i pragnienie czegoś, to da się to wszystko jakoś zorganizować, żeby się to układało
Dobrze się zapowiada ta twoja rewolucja
Życzę Ci zatem wytrwałości w dążeniu do celu i żeby Ci wszystko się udało jak tylko zechcesz
Pozdrawiam
Majka

Pozdrawiam
Moje skromności- serdecznie zapraszam do mojego ogródeczka- Majeczka ;)
Robaczki Cię widzą, robaczki Cię śledzą. Robaczki Cię dorwą, zabiją i zjedzą!
http://i46.tinypic.com/eiwiso.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam cieplutko! Majka w ogrodzie ;)
Robaczki Cię widzą, robaczki Cię śledzą. Robaczki Cię dorwą, zabiją i zjedzą!
Pozdrawiam cieplutko! Majka w ogrodzie ;)
- stasia109
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Majka
, ja bedę skremowana to robaczki mnie nie zjedzą...

Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
- gosia07

- Od: 1 gru 2009, o 20:55
Witaj
Teraz masz dużo miejsca ale za 2-3 lata będziesz się martwiła gdzie ja jakieś chciejstwo posadzę.Prawie wszyscy tak mamy.Pomidorki bardzo ładnie już urosły
- skorpion811-51

- Od: 21 lis 2009, o 17:58
Moniko masz piękne pole do popisu nie zawsze na wszystko kasa
musi być, można czasem od kogoś coś wysępić
... miejsca
masz dużo a od początku jest najlepiej wszystko planować życzę powodzenia.
Pozdrawiam
musi być, można czasem od kogoś coś wysępić
masz dużo a od początku jest najlepiej wszystko planować życzę powodzenia.
Pozdrawiam
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
- stasia109

- Od: 7 lip 2008, o 10:44
Adresy do moich wątków
- repas200

- Od: 12 mar 2011, o 13:49
Witam
Pole do popisu masz spore ;) Z kasą to każdy ma problemy nie tylko ty więc się nie martw
Co do nasadzeń to teraz masz sporo miejsca a tak jak już wcześniej pisali za 2/3 lata nie będziesz wiedziała gdzie co upchnąć
Pozdrawiam Daniel i zapraszam do mnie
Pozdrawiam Daniel i zapraszam do mnie
My name is Daniel
- cykada
- 50p

- Od: 18 lut 2011, o 13:40
- Kontakt:
jestem jestem
Dziękuję za odwiedziny.
Pracuję po 12 godzin i mam też noce w pracy,dlatego czasem mnie nie ma dłuzej na necie,bo odsypiam
Wysępiłam właśnie 1 derenia, 3 małe krzoczki machonii,4 małe sadzonki aronii,juki ogrodowe chyba z 10 sztuk i 4 gałązki winobluszczu.
Dostałam też starca ,jakieŚ kwiotki od kolegi -niskie na rabaty i gożdziki,a od ciotki, cebulki gradioli chyba z 20 szt
a i jeszcze różę pomarszczona ,ale nie wiem gdzie ja wsadzić.
przekopałam ogródek przed domem i rozsadziłam w wolne miejsca trochę irysów i chyba lilii, ale nie jestem pewna co to jest.
Przesadziłam też iglaka jakiegoś co przy skalniaku sobie rósł .
Małe to takie wybidzone ostrożnie obkopałam i wsadziłam do dołka z ziemią do iglaków ,podlałam i zobaczymy czy jego wygląd się polepszy.Wsadziłam też winogrono ,ale moja suka mi je wczoraj wyszarpała.
Jutro będzie miała robiony kojec za karę .
Miałam fotki cyknięte z pracy przed i pracy po nasadzeniach, ale mi synek skasował.Jestem taka wściekła
Jutro będę siać trawkę z mężem ,który ma w końcu dzień wolny i posieję warzywa.
Musze czegoś szukać na szybki żywopłot ,bo mi ciotka z za płota żyć nie daje i ciągle patrzy co robię
Kupiłam LILIE Aruba 2 cebulki po 3.60zł i Stargazer i nasiona:
słonecznik ,marchew amsterdamską, buraki czerwona kula 2,cebule siedmiolatkę,pietruszkę naciową ,rzodkiewke okrągłą,lubczyk ogrodowy,rumianek pospolity, i kwiotki :astry książęcy ,peoniowy,powój pnący, cynie daliowe,żagwin,nasturcje pnacą,ogórki polan f1.Juro chciałabym kupić róże pnace.
Wkleję też jutro foteczki.
A mam pytanie wykiełkowała mi fasola fioletowa podobno meksańska ,czy można ją już wsadzić do ziemi?
a teraz lecę na wasze ogrody popatrzeć

Pracuję po 12 godzin i mam też noce w pracy,dlatego czasem mnie nie ma dłuzej na necie,bo odsypiam
Wysępiłam właśnie 1 derenia, 3 małe krzoczki machonii,4 małe sadzonki aronii,juki ogrodowe chyba z 10 sztuk i 4 gałązki winobluszczu.
Dostałam też starca ,jakieŚ kwiotki od kolegi -niskie na rabaty i gożdziki,a od ciotki, cebulki gradioli chyba z 20 szt
a i jeszcze różę pomarszczona ,ale nie wiem gdzie ja wsadzić.
przekopałam ogródek przed domem i rozsadziłam w wolne miejsca trochę irysów i chyba lilii, ale nie jestem pewna co to jest.
Przesadziłam też iglaka jakiegoś co przy skalniaku sobie rósł .
Małe to takie wybidzone ostrożnie obkopałam i wsadziłam do dołka z ziemią do iglaków ,podlałam i zobaczymy czy jego wygląd się polepszy.Wsadziłam też winogrono ,ale moja suka mi je wczoraj wyszarpała.
Jutro będzie miała robiony kojec za karę .
Miałam fotki cyknięte z pracy przed i pracy po nasadzeniach, ale mi synek skasował.Jestem taka wściekła
Jutro będę siać trawkę z mężem ,który ma w końcu dzień wolny i posieję warzywa.
Musze czegoś szukać na szybki żywopłot ,bo mi ciotka z za płota żyć nie daje i ciągle patrzy co robię
Kupiłam LILIE Aruba 2 cebulki po 3.60zł i Stargazer i nasiona:
słonecznik ,marchew amsterdamską, buraki czerwona kula 2,cebule siedmiolatkę,pietruszkę naciową ,rzodkiewke okrągłą,lubczyk ogrodowy,rumianek pospolity, i kwiotki :astry książęcy ,peoniowy,powój pnący, cynie daliowe,żagwin,nasturcje pnacą,ogórki polan f1.Juro chciałabym kupić róże pnace.
Wkleję też jutro foteczki.
A mam pytanie wykiełkowała mi fasola fioletowa podobno meksańska ,czy można ją już wsadzić do ziemi?
a teraz lecę na wasze ogrody popatrzeć
Dom z dzieciństwa
Pozdrawiam Monika:)
Pozdrawiam Monika:)
-
andrzejek

- Od: 17 sie 2010, o 11:45
Ale zakupów .To zalecieć i do mojego ogrodu
- repas200

- Od: 12 mar 2011, o 13:49
Osz ty sępie
Ładne zdobycze ;) Powodzenia w dalszym polowaniu 
My name is Daniel
- moniM
- 200p

- Od: 23 mar 2011, o 18:46
Witam imienniczkę
!!!
Można powiedzieć, że na podobnym etapie jesteśmy. U mnie też rewolucje ogrodowe ;-)))). Powodzenia życzę i będę do Ciebie zaglądać
Można powiedzieć, że na podobnym etapie jesteśmy. U mnie też rewolucje ogrodowe ;-)))). Powodzenia życzę i będę do Ciebie zaglądać
- skorpion811-51

- Od: 21 lis 2009, o 17:58
Moniko ale nasępiłaś
tylko dobrze rozplanuj... a z fasolą poczekaj to za wcześnie
bo jest jeszcze groźba przymrozków a fasola niestety nie wytrzymuje dopiero po 15 maju
powinnaś wysadzić na ogród
bo jest jeszcze groźba przymrozków a fasola niestety nie wytrzymuje dopiero po 15 maju
powinnaś wysadzić na ogród
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
Zostawiam ślad i kibicuję dalszemu upiększaniu ogrodu 
- gawronka
- 200p

- Od: 10 kwie 2010, o 08:52
Witaj Moniko
Plany ambitne. Już i tak jakie postępy! Będę zaglądać jak Ci dalej idzie . A na "zaglądające ciotki" najlepszy żywopłot
.
Zapraszam do mnie : http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=41729" onclick="window.open(this.href);return false;
Marta
Marta
-
Lucy2na
osz ty sępie
Ma gość cięty język
Ja nasturcję sobie darowałam bo mi ją mszyce zawsze zjadają i wcale nie wygląda ....pecha mam czy co?
Ma gość cięty język
Ja nasturcję sobie darowałam bo mi ją mszyce zawsze zjadają i wcale nie wygląda ....pecha mam czy co?