Moj pierwszy ogródek:)

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
MadiW
200p
200p
Od: 15 mar 2011, o 09:09
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Moj pierwszy ogródek:)

Post »

Keetee pisze:Madziu...jaka Ty masz fajną działeczkę ile pola do popisu.....A ILE JUZ ZROBILISCIE , ŚLICZNIE BEDZIE ;:3
moze w tym miejscu co sie zastanawiasz co posadzic jakies hostowo zurawkowe towarzystwo posadzic.
dodac jezyczki , .....

Hej:) No właśnie tam jest nierówny teren i musze podsypać na równo i coś tam pomyśleć.Tam jest półcień i dlatego też myslalam o hostach:)Troche krzywo mi ta rabata nad lasem wyszła ale ja nie z tych co muszą mieć wszystko pod linijkę.kilka razy poprawialam ale mimo wszystko jest krzywawo ;:14 a co do terenu to jest strasznie nierówno.Mam nadzieje że jesienią uda mi sie założyć nowy trawnik bez dolin :;230
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p
Od: 8 kwie 2011, o 10:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

No niestety Madziu ja mam małego dzidziusia i nie za bardzo mogę sobie pozwolić na wyjście w taką pogodę więc w tym roku będę robić tylko wtedy jak czas na to pozwoli :( No ale cóż maleństwo jest najważniejsze a dziś znowu pada dosłownie masakra :shock:
Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy. :)
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
MadiW
200p
200p
Kontakt:

Post »

joannakr0508 pisze:No niestety Madziu ja mam małego dzidziusia i nie za bardzo mogę sobie pozwolić na wyjście w taką pogodę więc w tym roku będę robić tylko wtedy jak czas na to pozwoli :( No ale cóż maleństwo jest najważniejsze a dziś znowu pada dosłownie masakra :shock:

doskonale Cie rozumiem.Moj Skrzat tez nie zawsze chce mnie puscic na dwor samą,a aura czesto daje popalić;/
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Madzia , taki nierowny teren to czesto atut , mozna wykombinowac schodki porobic poziomy....
jest duzo ciekawszy niz plaski placek ;:108
przy Twojej wyobrazni....oj będę zagladac co wymysliliscie :wink:
ps.brunery do host jeszcze mozesz dodac i przerozne jezyczki sa cudne ....polecam
Awatar użytkownika
sylwana85
500p
500p
Od: 21 lut 2011, o 10:00

Post »

ojoj Mandzia jak pięknie :) fajne te podnoszone stopniowane rabatki :) super pomysł :) i ten rudy kotek ... jejku każdy ma rudego kotka ja też chce rudegooo :) :tan
Awatar użytkownika
MadiW
200p
200p
Kontakt:

Post »

Keetee pisze:Madzia , taki nierowny teren to czesto atut , mozna wykombinowac schodki porobic poziomy....
jest duzo ciekawszy niz plaski placek ;:108
przy Twojej wyobrazni....oj będę zagladac co wymysliliscie :wink:
ps.brunery do host jeszcze mozesz dodac i przerozne jezyczki sa cudne ....polecam

Jasne, masz racje tyle że u mnie ta nierówność polega na tym że są po prostu doły wykopane przez psy sąsiasów :evil: na szczescie po swietach będę miala juz kompletne ogrodzenie wiec w tym roku zroibie porzadek z tą trawą.Póki co można sobie nogi połamać :shock:
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

aaaaa...to zupelnie innego rodzaju nierownosci :;230 :;230 :;230
Awatar użytkownika
MadiW
200p
200p
Kontakt:

Post »

:lol:

Najbardziej mnie tam denerwuje ta sciana biała...Kupiłam na nia dzikie wino ale zanim mi ja zarosnie.......Czym moznaby ja jeszcze zasłonić?
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2010, o 11:47

Post »

Witaj wśród zielono zakręconych, bardzo fajne pomysły, szczególnie ta kaskadowa rabata koło domu. Z takim zapałem do pracy już widzę jak ten ogród będzie wyglądał latem ;:83 . Tak trzymaj, będę tu wpadać, by podziwiać następne poczynania.

pozdrawiam
Ilona
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 79&start=0
Awatar użytkownika
7koliberek9
200p
200p
Od: 17 mar 2008, o 12:37

Post »

Bardzo podoba mi się Twoja wielopiętrowa rabata (skalniak) ;:63 Super pomysł i dobrze ze masz taką fajną ścianę i mogłaś go o nią oprzeć :D I już nie mogę się doczekać jak zakwitną rododendrony i krzewuszki :D
Awatar użytkownika
MadiW
200p
200p
Kontakt:

Post »

Witaj ilona2715!
bardzo mi milo ze wpadłaś :) mam nadzieje ze bedziesz zagladac.Ciekawe na ile tego zapału starczy ;:224

Hej Koliberku!
Dziekuje za miłe słowa! Ta sciana ma u mnie podwójne miejsce:)Z jednej strony jest moja zmorą bo straszy swoja brzydota,a z drugiej faktycznie przydala sie przy kaskadce:)
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

a na jaka strone wychodzi ta sciana
mozliwosci masz ogrom
do cienia hortensja pnaca , sa teraz ladne laciate odmiany , bluszcze ,
jak masz slonce , roza pnaca plus clematis , kiwi pstrolistne z owockami dla dzieci,....mozna pokombinowac
Awatar użytkownika
MadiW
200p
200p
Kontakt:

Post »

Głównie chodzi mi o szybkie zarośniecie tej ściany.....ta duza jest od południowej,mniejsza(czyli ta gdzie jest kaskadka )od wschodniej.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
bonia244
1000p
1000p
Od: 19 lis 2010, o 08:18
Kontakt:

Post »

Madziu ładne zakupy ;:138 ;:138 ;:138 a ja mam pytanie w której szkółce kupiłaś tego rh bo okazały się wydaje :D jak możesz to napisz na pw ;:108
Awatar użytkownika
MadiW
200p
200p
Kontakt:

Post »

Mialam dzis odpoczywać bo strasznie mnie miesnie bolały ale wlaśnie mi listonosz przytachał pake od Keetee i po otworzeniu odrazu nogi i rece przestały mnie boleć....zaraz ide wszystko wsadzić :tan ;:80
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”