Myślałam że już będę mogła wstawiać zdjęcia aktualne , bo już niektóre kwiatuszki zaczeły pokazywać swoje łepki , a tu pogoda taka że z domu wyjść trudno ;leje , wieje itp.Życzę wszystkim i pozdrawiam.Olu
TERENIU....pogoda byle jaka piszesz...ja bym napisała....wieje jak w kieleckim....
..ale u mnie nie lepiej, tylko dzisiaj już nie wieje a za to cały dzień pada albo siąpi, o działce mowy nie ma...a chciałoby się już na działeczkę
Nie mogę poradzić sobie z wsatwianiem zdjęć - może powolutku dojdę do wprawy.Olu u mnie też pada ,dlatego siedzę przed komputerem. Agatko kann mam trochę, mogę się zTobą podzielić tylko jak to zrobić - nie mam adresu i nie wiem czy to się wysyła zwykłym listem.
Grażynko, Ulu , Wandziu- bardzo serdecznie Was witam, cieszę się że wdepnełyście do mnie .Zapraszam ponownie, obiecuję że jak tylko pogoda się poprawi będę wstawiać nowe fotki.Agatko jestem nowa i nie wiem co to PW?proszę podpowiedz mi gdzie znaleść?i jak wejść?Pomocy na drugiej stronie zamiast zdjęcia weszło mi coś takiego403 Forbi dden-co z tym zrobić?
Agatkoodebrałam PW ale nie mogę wysyłać wiadomośći.Kann tych z zielonymi liśćmi mam więcej z bordowymi mniej ale chętnie się z Tobą wymienię,proszę przyślij adres to Ci wyślę.Mam różne kolory ale nie podpisałam tak że nie wiem która jest która
Teresko , widzę że odczytałaś Pw , ale dziwi mnie dlaczego nie możesz pisać prywatnych wiadomości . Masz napisanych 21 postów , a żeby pisać wymagane jest 11 postów Wysyłam ci link ze stroną na której należy zgłosić moderatorowi , że nie możesz odpisywać. Wejdz tam i zgłoś http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 6&start=84