Mój azyl
- gosia79z
- 200p 
- Od: 19 sty 2011, o 18:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój azyl
Witam na forum, ja też jestem tu od niedawna.Piękne obejście.Podejrzewam, że jeśli kiedyś wszyscy patrzyli z politowaniem, to teraz patrzą z zazdrością.
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Kochana czy TY prowadzisz jakieś gospodarstwo  agroturystyczne?
Pięknie tu u Ciebie a zwłaszcza podobają mi się zdjęcia ze świeżo skoszoną trawką...
Coś w tym roku też chodzą za mną kurki...

Pięknie tu u Ciebie a zwłaszcza podobają mi się zdjęcia ze świeżo skoszoną trawką...
Coś w tym roku też chodzą za mną kurki...
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P. 
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Romo strasznie zazdroszczę tego miejsca   .
 .
Kury rewelacyjne zresztą jak cały wasz zwierzyniec 
   .
 .

.
 .Kury rewelacyjne zresztą jak cały wasz zwierzyniec

.
 .- Aszka
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 16 wrz 2008, o 15:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj na forum  Masz piękne miejsce no i doskonale rozumiem Twój smutek z powodu "opuszczonego gniazda" Ale masz za to niesamowity zwierzyniec a już paw jak to inni mówią "zwalił mnie z nóg".To jest pierwszy paw na forum odkąd ty jestem a jestem dosyć długo.Nie zniosłabym chyba tylko walk Twoich kurek i kogutów.Ten widok mnie "mrozi"
 Masz piękne miejsce no i doskonale rozumiem Twój smutek z powodu "opuszczonego gniazda" Ale masz za to niesamowity zwierzyniec a już paw jak to inni mówią "zwalił mnie z nóg".To jest pierwszy paw na forum odkąd ty jestem a jestem dosyć długo.Nie zniosłabym chyba tylko walk Twoich kurek i kogutów.Ten widok mnie "mrozi"  

Miło będzie obserwować Twoje poczynania.

Masz piękne miejsce no i doskonale rozumiem Twój smutek z powodu "opuszczonego gniazda" Ale masz za to niesamowity zwierzyniec a już paw jak to inni mówią "zwalił mnie z nóg".To jest pierwszy paw na forum odkąd ty jestem a jestem dosyć długo.Nie zniosłabym chyba tylko walk Twoich kurek i kogutów.Ten widok mnie "mrozi"
 Miło będzie obserwować Twoje poczynania.
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Witam serdecznie. Posiadac taki wspaniały areał to chyba marzenie każdego z nas. Masz miejsce na wszystko,co można sobie zamarzyć w ogrodzie i to w wymarzonej wielkości.Nie musisz kombinować jak my,żeby znależć miejsce na kącik wypoczynkowy, na drzewka owocowe,chociaż kawałek na dmuchany basen.Masz to wszystko w zasięgu reki i jest co podziwiać.Nie dziwię się,że nie chcesz nigdzie wyjeżdżać, bo mam tak samo.

- romawr
- 100p 
- Od: 7 lut 2011, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
 Dzięki  wszystkim za odwiedzinki
    Dzięki  wszystkim za odwiedzinkiJeżeli chodzi o zwierzaki to bardzo lubię jak w ogrodzie sie coś dzieje, a że roślinki się nie przemieszczają to wypuszczam zwierzaki, zapraszam gości i jest wesoło !
Dzieciaki nie chcą jechać na wakacje tylko wolą przyjechać do nas.
Nie prowadzę agroturystyki ale latem to wygląda jak agroturystyka.
Jedni odjeżdżają a drudzy przyjeżdżają. Czy mi zazdroszczą ? chyba nie, cieszą się raczej że bez zapowiedzenia mogą wpaść i korzystać do woli kiedy mają na to ochotę.
Zasada jest taka - mój ogród a oni przywożą coś na ząb no i samoobsługa obowiązuje.
Mam sporą altankę w której jest podłączona woda, lodówka, telewizor, szafka z naczyniami, czajnik, tak że nie potrzeba po nic chodzić do domu. Moje największe szczęście to jest takie ze pracę mam na miejscu i wykonuję ją wtedy kiedy mam ochotę a nie kiedy muszę

- Tacca
- Od: 12 lut 2009, o 12:23
- Kontakt:
Witaj na forum, ogród bajeczny. Walka kogutów ekscytująca.Z dziećmi tak jest że dorastają i odchodzą, ciężko jest na początku.Z czasem się przyzwyczaisz , zorganizujesz i będzie dobrze. Forum tak Ci zawróci w głowie że nie będziesz miała na nic czasu.

- romawr
- 100p 
Danusia masz rację już mnie dopadło   

Wczoraj ledwo obiad zdążyłam ugotować i taki cieniutki, a spać idę o 3 nad ranem.
Wstaję o 9 i komputer, jak bedzie tak dalej to mąż mi walizki wystawi 

Wczoraj ledwo obiad zdążyłam ugotować i taki cieniutki, a spać idę o 3 nad ranem.
Wstaję o 9 i komputer, jak bedzie tak dalej to mąż mi walizki wystawi

- gosia79z
- 200p 
- Od: 19 sty 2011, o 18:36
Ja te uważam, że to forum pozytywnie uzależnia  Dziś wstałam o 6, by móc spokojnie poczytać, pooglądać.Później, w ciągu dnia czasu brak.Pod wieczór znów siadam....
 Dziś wstałam o 6, by móc spokojnie poczytać, pooglądać.Później, w ciągu dnia czasu brak.Pod wieczór znów siadam....
Ale ile ciekawych rzeczy sie tutaj dowiedziałam, ile fajnych pomysłów zmałpuję, warto poświęcić czas na taką rozrywkę.
Pozdrawiam

Dziś wstałam o 6, by móc spokojnie poczytać, pooglądać.Później, w ciągu dnia czasu brak.Pod wieczór znów siadam....
 Dziś wstałam o 6, by móc spokojnie poczytać, pooglądać.Później, w ciągu dnia czasu brak.Pod wieczór znów siadam....Ale ile ciekawych rzeczy sie tutaj dowiedziałam, ile fajnych pomysłów zmałpuję, warto poświęcić czas na taką rozrywkę.
Pozdrawiam
- romawr
- 100p 
Znalazłam stera zdjęcia, przedstawię wam trochę historii

rok 1999, drzewka już od 2 lat pielęgnowane czekają na wsadzenie
zdjęcia z posadzenia i następne lata są na 1 stronie

a to już widok aktualny rok 2010
Staw i trawniki to królestwo mojego męża, on uwielbia siedzieć z wędką i równiutko kosić trawnik, a mnie to ciągle gdzieś nosi i nie mogę za długo być w jednym miejscu.
Gdybym kosiła trawniki to by były esy floresy a nie proste linie 

staw 1999

staw 2003

staw 2006

staw 2009

staw 2010

a to ryby odłowione z naszym stawie - tołpygi i amury

rok 1999, drzewka już od 2 lat pielęgnowane czekają na wsadzenie
zdjęcia z posadzenia i następne lata są na 1 stronie

a to już widok aktualny rok 2010
Staw i trawniki to królestwo mojego męża, on uwielbia siedzieć z wędką i równiutko kosić trawnik, a mnie to ciągle gdzieś nosi i nie mogę za długo być w jednym miejscu.
Gdybym kosiła trawniki to by były esy floresy a nie proste linie

staw 1999

staw 2003

staw 2006

staw 2009

staw 2010

a to ryby odłowione z naszym stawie - tołpygi i amury

Niesamowicie dużo frajdy jest przy oglądaniu takich fotek. Ogromne zmiany. Bardzo podoba mi się podoba ten wielgachny trawnik.

Pozdrawiam Paulina
Mój ogród

Mój ogród
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
 Jaka ryba !!!
 Jaka ryba !!!Obiad dla całej rodziny i sąsiadów :P
- anesse81
- 200p 
- Od: 2 lut 2011, o 16:40
Witam widzę, że się napracowaliście! Efekty mówią same za siebie. Szczęściarze!!!
pozdrawiam cieplutko

pozdrawiam cieplutko
- paola1a
- Od: 10 paź 2010, o 22:25
Witam. Doskonale cię rozumiem My z mężem odziedziczyliśmy dom  po dziadkach a wokół niego pustkę... albo jeszcze gorzej bo zachwaszczoną działkę zarośniętą pokrzywami i zasypaną popiołem. Od trzech lat staramy się coś z tym robić a na wiosnę jak założę własny wątek to będzie widać efekty. Tak więc życzę powodzenia i będę często zaglądać

Paulina

- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
WITAM ,prawie sąsiadkę .  

Jestem pod ogromnym wrażeniem . 

Może zdradzisz plany na 2011 ,bo pewnie sporo ich w głowie Ci kołacze .

Jestem pod ogromnym wrażeniem .

Może zdradzisz plany na 2011 ,bo pewnie sporo ich w głowie Ci kołacze .