mój mały świat
- Lusia 57
- 1000p
- Od: 8 sty 2011, o 13:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: mój mały świat
Witaj Ateno, ja też dopiero zaczynam przygodę z tym forum. Piękną zimę pokazałaś. A żurawki po zimie całkiem w dobrej kondycji. Ja jutro jadę na działkę, sprawdzę czy moje krokus się pokazały. Ostatnio jak byłam to jeszcze było trochę śniegu. Pozdrawiam
Witam Lusiu, byłam na twoim "ślimaczym wzgórzu" jest bardzo ciekawie, a wiosną bedą nowści i bujniejsza roslinność serdecznie pozdrawiam Basia
- mieciak49
- 1000p
- Od: 13 paź 2010, o 18:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Krokusy piękne,u mnie jeszcze tak niepodrosły,widać u Ciebie troszkę cieplej,pozdrawiam
Witaj,
tak mokro jeszcze u mnie nie było, staw wychodzi, chyba się przeniesie do Marka, dzięki za odwiedziny, może też pojadę do Rajskiego na rozpustę
pozdrawiam Basia

- Jojola
- 500p
- Od: 21 lip 2010, o 18:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
wiataj Basiu
widzę juz u ciebie wiosnę. więc już idzie do nas, szkoda że sie nie spieszy.
widzę juz u ciebie wiosnę. więc już idzie do nas, szkoda że sie nie spieszy.
Pozdrawiam serdecznie, Jola
W rodzinnym ogrodzie
W rodzinnym ogrodzie
Witaj Jolu dziękuje za odwiedzinki, ale troche za wcześnie na wiosne, boje się o roślinki woda zalewa wszystko jak przyjdzie mróz to nie będzie ciekawie pozdrawiam Basia
Witam nową forumkę ,
Żurawki zawsze tak wyglądają na wiosnę dopiero potem pięknieją.

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 sie 2010, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam nową forumkę .Zimowe krajobrazy bardzo piękne .Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu .
Witam
Aniu i Andrzeju na pewno wstąpię, ale wasze ogrody są takie piękne,

- pamelka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ateno
mogłabyś napisać w jakim rejonie jest Twój ogród?

Witaj Jolu, tyle o mnie mieszkam teraz na wsi zach-pom koło Goleniowa kupiliśmy działkę ze względu na psa, jego niema a ogród z domem został, gleba u mnie jest na 3/4 łopaty reszta piach, z wiejskich kwiatów to naparstnica i firletka omszona szaleje, jest wszędzie, ale co mi tam, tyle jej gdzie chce to rośnie, teraz zaszalałam z piwoniami zobaczymy w maju co urośnie, no i funkie kwiaty mojej kuzynki, porozsadzane ale trochę zostało do rozsadzenia, kwiaty wsi ja mówię mojej babci cynia, astry, dalie słabo rosną gleba beznadziejna ,ale byle do wiosny pozdrawiam Basia