justus27

Goska1307

dziękuję za odwiedziny
a to dzisiejsze zakupy

Cymbidium

Dendrobium
Leszek01 pisze:Sylwio, widzę, że storczykoza szaleje u Ciebie na całegoPiękne kolory nowych nabytków
Cymbidium jeszcze nie mam, ale już trafiło na listę.
oj dopadła mnie,dopadła... mąż się denerwuje,że jest coraz więcej miejsca na kwiatki a nie dla niegomarwes pisze:Widzę Sylwio że kolekcja się rozrasta, Cymbidium w ciekawym kolorze no i dendrobium niczego sobie, ładne okazy
.
Vanda jedna już jest,a reszta może jutro przyjdziekinga_232 pisze:Sylwio Śliczne zakupy, czekam na zdjęcia nowości, szczególnie vandy.
marwes pisze:marwes
Tak to Cambria,a Vanda to Sansai Bluemarwes pisze:co to za storczyk ten nowo zakupiony ? czy to jakaś cambria. Vanda bardzo okazała i szkoda aby zmarzła w czasie przesyłki ,bo ja niestety z ostatniej swojej nic nie uratowałemi dlatego już nic nie zamawiam zimą?,a vanda jaki będzie miała kolor kwiatów.
w paczce zamrzłamis20 pisze: Twoja vanda zmarzła podczas przesyłki czy w domu? szkoda zaschniętego pęda![]()
![]()
Sansai Blue,a korzonki przebarwiają się na zielone to chyba dobrze??Storczykowa pisze:Piekne kwitnące storczyki i Vanda. jaki ma mieć kolor? Korzonki ma trochę słabe, na jaki kolor się przebarwiają podczas kąpania? Powinny na zielono...
szkoda,szkodaLeszek01 pisze: Szkoda pędu kwiatowego na Vandzie, ale przynajmniej kolejne kwitnienie będzie TwojeTen pierwszy, śliczny storczyk, to Brassia?