Witam,oj nie wiem jak ma Pan priv więc jeżeli NALEWKA mnie znowu nie upomni to napiszę to tutaj,najlepiej
****sprzedają się i bardzo szybko schodzą róże pnące,wielokwiatowe,okrywowe,pienne na paliku (w czerwcu np.zabrakło nam sadzonek bo tak szybko zeszły) borówki mamy 17 odmian ,też bardzo ładne krzaczki ( rosną u mnie na ogrodzie) azalie i rododendrony ale najwiecej tak jak mówilam wcześniej schodzą róże.
w ogóle moja wpółpraca z tym sklepem zaczęła się przez przypadek,na jednym z portali tutaj w necie wygrałam nagrodę - kupon za ok.150zł i mogłam sobie wybrać sadzoneczki do swojego ogródka także wybrałam borówkę,azalię,róże kilka odmian bardzo ładnie kwitły mi w tym roku np.róża pnacą Sympathia biedulka do końca listopada jeszcze miała 1 duży kwiat i 2 pączki niestety śnieg i mróz zrobił swoje ale bardzo ładnie kwitła mi przy kracie takie duże kwiaty,dość długo się trzymały,płatki nie opadywały a poza tym ten śliczny różany zapach innych odmian róż z tego sklepu dla mnie jako klienta naprawdę sklep na 6 z plusem!! i nie robię tutaj reklamy.Pozdrawiam bardzo serdecznie wszystkich forumowiczów i oczywiście NALEWKĘ
A co to jest jak nie reklama?
Dostałas ostrzeżenie i nadal piszesz ogłoszenia tam gdzie nie powinno ich być,
więc nalegam byś poznała regulamin forum
KaRo