Niesamowita kolekcja

Aaa no tak suka, przecież promieniuje kobiecym wdziękiemtomboj0 pisze: Tak chodzi o ten sklep, w 2008 1/3 powierzchni była zastawiona sukulentami.
Pies (suka) nazywa się Frida i jest leonbergerem. Napisałem "diabeł" żeby było straszniej.
Kwitnie na biało drobnymi kwiatkami, też nie pasowała mi na aloesa. Została oczywiście kupiona w Leroy'u z nalepką na doniczce "Aloe mix".eba pisze:8. to raczej haworthia. Kwitnie na biało?
Byłem tam w połowie kwietnia wybór był słabiutki. Prawdopodobnie będę w tym sklepie pod koniec tygodnia - mogę wtedy coś napisać o aktualnej ofercie>Artur89 pisze: Ciekawe czy nadal w tym Centrum sprzedają jakieś kaktusy/sukulent. Trzeba się bedzie wybrać na wyprawę do Siechnic.
Leosie są super. Mam nadzieję, że kiedyś zostanie taki misiek Twoim towarzyszem. Specjalnie dla Ciebie - "Frida - królowa zimy"katrina26 pisze:Suczka piękna, marzę o leonbergerze.
Dziękuję w imieniu swoim i wilczomleczy.mika78 pisze:niezłą masz kolekcję zauroczyły mnie twoje wilczomlecze .
Dziękuję w imieniu swoim i Fridymika78 pisze:Suczka przeurocza.
Jeszcze nie. Dzisiaj wszystko było nieczynne. Najprawdopodobniej wybiorę się w sobotę.Artur89 pisze:I jak tam? Byłeś w Centrum?
Dziękuję w imieniu swoim i sukulentów.kati-1976 pisze:Świetna kolekcja sukulentów.
Byłem niestety wybór kłujaków jak w każdym innym markecie. Roślinki podobne jaw OBI przy ul. Czekoladowej. Trochę kwitnących gymnoli i innych kaktusów dość typowych. Nie opłaca się tam specjalnie jechać. Ja tam pojechałem ponieważ chciałem kupić jakieś drzewa - jest tam trochę nietypowych gatunków.Artur89 pisze:I jak tam? Byłeś w Centrum?
Dzięki za oznaczenie.Artur89 pisze:Poza ty perspektywa jutrzejszej wystawy w botaniku również przemawia za olaniem Centrum. Hehe, ten Obicactus vulgaris to nie czasem Rebutia marsonerii?