Marto ja jak najbardziej wschodnia rubież jestem ,ale narcyzy już kwitną i to mnie bardzo cieszy.
A tak na marginesie to Wam zazdroszczę tyle Was z Lublina i okolic na forum,że możecie się umawiać w realu np. na zakupy ,a ja nikogo blisko siebie nie mogę znaleźć.
Mirko, widzę, że w zbliżonym czasie założyłyśmy wątki
U Ciebie ślicznie kolorowo, mnóstwo kwiecia; Śnieżnik przebija uroda pozostałe. Z podziwem oglądam ciemierniki, powinnam poszukać coś dla siebie w odpowiednim czasie, przecież to jedne z najwcześniej zakwitających.I chyba niezawodne?
Witaj Martynko chyba tak mniej więcej razem wystartowałyśmy.
Ciemierniki rzeczywiście zakwitają jako jedne z pierwszych i to z roku na rok obficiej ,a potem cieszą pięknymi liśćmi.
Śnieżnik-cebulki typu posadź i zapomnij -a co roku wczesną wiosną miła niespodzianka.
tak narzekacie, ze klimat u was srogi na wschodzie, a u mnie pod Wrocławiem, gdzie niby tak ciepło ani śladu w ogrodach po kwitnacych tulipanach czy żonkilach
Koło tej Twojej żurawki NN rośnie sobie jakiś barwinek?
Witaj Mirko,
Na pewno to był przedni pomysł z wątkiem!
Już myślałam że na krokusach skończysz, a tu, co rusz to inne, coraz to piękniejsze rośliny
Serdecznie Cię pozdrawiam i czekam na jeszcze!
Rozalka - Ania
GOSIU miło,że wpadłaś , też czekam na pare przesyłek dla siebie i dla kolegów z pracy bo zrobiliśmy zbiorówkę ,a tu cisza ,a na maile nie odpowiadają(a ja oczami świecę)