Witaj Paweł. Cieszę się, że do mnie zajrzałeś. Moje zwierzaki to nie mogą żyć bez siebie. Pies uwielbia koty, śpi z nimi w jednym koszyku, opiekuje się nimi i nie pozwoli im zrobić krzywdy.
Basiu,ależ fajne to kocio psie towarzystwo. U mnie też wszystkie zwierzaki się bardzo lubią, psy - koty, koty - psy. Bawią się ze sobą, przytulają się, a nawet jak się zobaczą po dłuższym czasie to zwyczajnie się z tego cieszą. wtedy tak fajnie koty ocierają się o psa, którego spotkały na spacerze podwórkowym.
Basiu, fajne masz zwierzaki. Szczególnie ten rudzielec przypadł mi do gustu. Ja mam tylko psa, ale od jakiegoś czasu choruję na kota. Wystraszyłam się tylko tym, że koty lubią drapać meble. Kot mojej szwagierki podrapał jej całą kanapę. Mój M tego by nie przeżył. Więc na razie tylko oglądam koty u innych.
Dorotko dzięki za fotkę. Ja miałam również kiedyś kota, który pił wodę z akwarium. W tej chwili mam akwarium przykryte więc koty nie mają dostępu.
Kocico, Gosiu dzięki za miłe słowa pod adresem moich zwierzaków.
Gosiu masz rację, że koty drapią meble, jest jeszcze wiele innych szkód jak powywracane kwiatki, potłuczone doniczki, ale ja bardzo kocham koty i im to wybaczam.
Oj zasypało i ciągle sypie. Nie wiem co to będzie wiosną. I nie wiem kiedy ta wiosna się pojawi. Tylko moim psiakom ten śnieg bardzo pasuje. Wybawiają się na spacerkach jak szalone.
Witaj Basiu, piękne te Twoje wspomnienia z lata
Jak by można było,przenieść się tam choć na chwilkę
Bardzo chętnie będę odwiedzać Twój ogródek, już jestem pewna że nie raz mnie zaskoczysz
Wita Kocico Jak widać mojemu pieskowi również ten śnieg pasuje. Gorzej ze mną, wprawdzie lubię zimę i śnieg ale w tym roku to już trwa za długo. Tęsknię do wiosny.
Witaj
Widzę, że pięknie się zaczyna.Ogród i zwierzyniec Ci się udał.A te widoczki wiosny i lata.....zaraz cieplej się zrobiło Czekamy na więcej zdjęć Pozdrawiam!