Ranczo rusza
Lilia
Dziękuję za opinię pozytywna w zamian podsyłam dzisiejszą fotkę .Ryszard

Ta sama róża bez pszczółki.

Pomocy PLIS .Jesienia otrzymalem nasionka kwiatów od sasiada taki czarny maczek i sypnolem w ziemie a co niech i Ona ma cos o demnie,ale naprawde nieznam nazwy tych pieknych kwiatków .Ktokolwiek widział ktokolwiek wie jaka ich nazwa prosze o odpowiedz.Sa piekne i dlugo moga stac w wazonie po scieciu.
Ten sam kwiatuszek w zblirzeniu.

Jeszcze jedna ale młodziutka lilia

Te lilie wędrują po całym moim ranczo.

Ta sama róża bez pszczółki.

Pomocy PLIS .Jesienia otrzymalem nasionka kwiatów od sasiada taki czarny maczek i sypnolem w ziemie a co niech i Ona ma cos o demnie,ale naprawde nieznam nazwy tych pieknych kwiatków .Ktokolwiek widział ktokolwiek wie jaka ich nazwa prosze o odpowiedz.Sa piekne i dlugo moga stac w wazonie po scieciu.

Ten sam kwiatuszek w zblirzeniu.

Jeszcze jedna ale młodziutka lilia

Te lilie wędrują po całym moim ranczo.

-
Grzegorz B
Ryszard widzę, że coraz więcej zdjęć wklejasz. To dobrze, będzie co podziwiać. Róże fantastyczne, ale moją uwagę zwróciła karagana, nigdy takiego drzewa nie widziałem a jest warte uwagi. Muszę sobie takie sprawić. Oprócz tego zauważyłem kawałek chyba skalniaka, jeżeli tak pokaż go w całej jego okazałości.
Pozdrawiam
:P 
Pozdrawiam
Widzę że ktoś postanowił dawkować nam wrażenia - najciekawsze pewnikiem będzie na końcu. Czy mam rację?
I jeszcze jedno pytanie Rusz dlaczego Ty strzelasz do kotka?
Pozdrowienia
I jeszcze jedno pytanie Rusz dlaczego Ty strzelasz do kotka?
Pozdrowienia
Pozdrawiam Ewa
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
Przeczytałam po 5x wszystkie posty żeby znaleźć grze Rusz strzela do kotkaEwa_888 pisze:I jeszcze jedno pytanie Rusz dlaczego Ty strzelasz do kotka?
Pozdrowienia
GrzegorzB mam nasionka, podeślę Ci jak chcesz
Ja też przeczytałam wszystko jeszcze raz i nijak nie widzę gdzie Rusz strzela do kotkaAnia Banaszek pisze:Przeczytałam po 5x wszystkie posty żeby znaleźć grze Rusz strzela do kotkaEwa_888 pisze:I jeszcze jedno pytanie Rusz dlaczego Ty strzelasz do kotka?
PozdrowieniaAle już widzę
![]()
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Rysiu! Piękne rośliny i piękne zdjęcia, a to pierwsze - bomba! Tylko dlaczego tak mało? 
Tyle hektarów, tyle roslin i tak mało zdjęć? Chyba, ze chcesz zostawić najlepsze na długie zimowe wieczory... No to przystaję na to
W zasadzie dopiero zimą będę miała dość czasu, żeby spokojnie pozwiedzać wszystkie ogrody forumowiczów 
Kotka urocza i wygląda na szczęśliwą
Za to należy Ci się 
Tyle hektarów, tyle roslin i tak mało zdjęć? Chyba, ze chcesz zostawić najlepsze na długie zimowe wieczory... No to przystaję na to
Kotka urocza i wygląda na szczęśliwą