Ranczo rusza
Lilia
Dziękuję za opinię pozytywna w zamian podsyłam dzisiejszą fotkę .Ryszard

Ta sama róża bez pszczółki.

Pomocy PLIS .Jesienia otrzymalem nasionka kwiatów od sasiada taki czarny maczek i sypnolem w ziemie a co niech i Ona ma cos o demnie,ale naprawde nieznam nazwy tych pieknych kwiatków .Ktokolwiek widział ktokolwiek wie jaka ich nazwa prosze o odpowiedz.Sa piekne i dlugo moga stac w wazonie po scieciu.
Ten sam kwiatuszek w zblirzeniu.

Jeszcze jedna ale młodziutka lilia

Te lilie wędrują po całym moim ranczo.

Ta sama róża bez pszczółki.

Pomocy PLIS .Jesienia otrzymalem nasionka kwiatów od sasiada taki czarny maczek i sypnolem w ziemie a co niech i Ona ma cos o demnie,ale naprawde nieznam nazwy tych pieknych kwiatków .Ktokolwiek widział ktokolwiek wie jaka ich nazwa prosze o odpowiedz.Sa piekne i dlugo moga stac w wazonie po scieciu.

Ten sam kwiatuszek w zblirzeniu.

Jeszcze jedna ale młodziutka lilia

Te lilie wędrują po całym moim ranczo.

Ryszard widzę, że coraz więcej zdjęć wklejasz. To dobrze, będzie co podziwiać. Róże fantastyczne, ale moją uwagę zwróciła karagana, nigdy takiego drzewa nie widziałem a jest warte uwagi. Muszę sobie takie sprawić. Oprócz tego zauważyłem kawałek chyba skalniaka, jeżeli tak pokaż go w całej jego okazałości.
Pozdrawiam
:P 
Pozdrawiam

Widzę że ktoś postanowił dawkować nam wrażenia - najciekawsze pewnikiem będzie na końcu. Czy mam rację?
I jeszcze jedno pytanie Rusz dlaczego Ty strzelasz do kotka?
Pozdrowienia

I jeszcze jedno pytanie Rusz dlaczego Ty strzelasz do kotka?
Pozdrowienia
Pozdrawiam Ewa
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
Przeczytałam po 5x wszystkie posty żeby znaleźć grze Rusz strzela do kotkaEwa_888 pisze:I jeszcze jedno pytanie Rusz dlaczego Ty strzelasz do kotka?
Pozdrowienia

GrzegorzB mam nasionka, podeślę Ci jak chcesz

Ja też przeczytałam wszystko jeszcze raz i nijak nie widzę gdzie Rusz strzela do kotkaAnia Banaszek pisze:Przeczytałam po 5x wszystkie posty żeby znaleźć grze Rusz strzela do kotkaEwa_888 pisze:I jeszcze jedno pytanie Rusz dlaczego Ty strzelasz do kotka?
PozdrowieniaAle już widzę
![]()

- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Rysiu! Piękne rośliny i piękne zdjęcia, a to pierwsze - bomba! Tylko dlaczego tak mało? 
Tyle hektarów, tyle roslin i tak mało zdjęć? Chyba, ze chcesz zostawić najlepsze na długie zimowe wieczory... No to przystaję na to
W zasadzie dopiero zimą będę miała dość czasu, żeby spokojnie pozwiedzać wszystkie ogrody forumowiczów 
Kotka urocza i wygląda na szczęśliwą
Za to należy Ci się 

Tyle hektarów, tyle roslin i tak mało zdjęć? Chyba, ze chcesz zostawić najlepsze na długie zimowe wieczory... No to przystaję na to

Kotka urocza i wygląda na szczęśliwą