Dorotko, są piękne i pozwoli nam to przetrwać ten dość długi czas.korzo_m pisze:Gabrysiu wspomnienia też są piękne, szczególnie w zimne ,mrożne dni miło oglądać zdjęcia cudnych kwiatów.
Ale masz dużo lliowców, będziemy miały za rok co u Ciebie podziwiać.
Liliowce pewnie wszystkie nie zakwitną, ale i tak będę cieszyła się z każdego.
Oliwko, nie...oliwka pisze:Uuu, jakie masz śliczne to orliki![]()
To jakaś odmiana z nazwą, czy kundelek?
Są to orliki samosiejki i co roku zadziwiają mnie kolorami.
W tym roku miałam jednego o niespotykanej, bardzo ciemnej barwie.
Aniu, pisałam już do moderatora o usunięcie tego posta, więc nie będzie problemu.an-ka pisze:Kurcze a ja napisalam do Ciebie na stronie informacyjnej o założeniu następnego watku-jeśli tam nie pasuje to skasuj
No to coś potrafię więcej niż Gaga -zalogowalam się i masz 2 osobę,która podziwia (szczerze) Twoją następna pasję.
Myślę,ze gdybym potrafiła w tym programie pracować to tez by mnie pochłonął bez reszty.
Gabi żadnego kwiatka to już chyba nie wyrzucę w końcu niedługo będzie rocznica nauki na forum.
Zdjecia koniecznie pokazuj-przeciez nie pamięta się co było wczesniej(przy takiej ilości ogródków to niemożliwe)
O, coraz lepiej sobie radzę -przenioslam treść a teraz tamtą skasujęale nie skasowałam-jak to sie robi?
Dziękuję Ci za obserwowanie bloga...

Masz rację... program PSP jest tak absorbujący, że ja bez niego już ani rusz.
A zdjęć trochę pokaże na pewno, bo inaczej wątek by mi zamknęli...

Halinko, ja też je lubię... mają tylko jeden feler...Halina Kwak pisze:Gabrysiu, śliczne zdjęcia, a orliki, to poezja !!! Uwielbiam je i mam
Jak się w porę nie zetnie nasion, rosną wtedy wszędzie... ja tak mam...