Moja ogrodnicza pasja

Zdjęcia naszych ogrodów.
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witam, masz już dojrzały ogród i nawet nieźle obrośnięty. Zauważyłem również, że wiesz czego chcesz w ogrodzie i nie sadzisz roślin ot tak sobie ,a by tylko było i jakoś wyglądało. Ostatni projekt bardzo mi się podoba. Ciekawy jestem, jak będzie wyglądać efekt końcowy.
Awatar użytkownika
Agnieś
1000p
1000p
Od: 7 lut 2008, o 19:14

Post »

Witaj, ta nowa rabata zapowiada się super. Będę czekać na zdjęcia z jej realizacji.

A to cholerstwo, króre masz na floksach niestety mnie też nie omija. Wyciąć i spalić. I popryskać na choroby grzybowe. Ja stosuję biochikol i biosept profilaktycznie. Zdecydowanie wzmacnia rośliny i nie jest trujące dla ludzi i owadów
justynaz
200p
200p
Od: 23 sty 2009, o 20:56
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Również z niecierpliwościa czekam na zdjęcia, efekt końcowy z pewnościa będzie oszałamiający sądząc po tym co już pokazałeś.
Justi
zapraszam do mnie
Ogród nowicjuszki
Awatar użytkownika
Sylwek-zx
1000p
1000p
Od: 8 lut 2009, o 09:34

Post »

Ogród faktycznie widać, że prowadzony z pomysłem, ale przede wszystkim Twoja pasja do niego chyba nadaje mu ostateczny kształat :) Barokowa część to ogrom pracy przed Tobą, ale to chyba Cię jedynie mobilizuje do działania :) więc powodzenia :)
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Adam a Ty kupujesz tulipany na kilogramy :;230 i czemu tyle aż czerwonych i różowych ?
Pewnie lubisz tylko takie tulipany ?
Teraz jest tyle pięknych odmian że głowa mała .
Genia
Awatar użytkownika
Andzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2009, o 07:56

Post »

e-genia pisze:Adam a Ty kupujesz tulipany na kilogramy :;230 i czemu tyle aż czerwonych i różowych ?
Pewnie lubisz tylko takie tulipany ?
Teraz jest tyle pięknych odmian że głowa mała .
Genia
A ja to myslę, że to bardzo dokładnie przemyślany plan z tymi ilościami i kolorami, ma być zaplanowane i wykonane pewnie ... nie moge się doczekać na efekty!!
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam, Anna
regulamin Andziu
Awatar użytkownika
Sylwek-zx
1000p
1000p
Od: 8 lut 2009, o 09:34

Post »

Świetne fotki :) jak możesz to podaj mi namiar na PW gdzie kupujesz tulipany :) zrobiłem dziś fotkę barokowego fragmentu ogrodu w naszym parku :) wieczorkiem podeślę :) mam w pracy widok na niego z okna :)
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 lis 2006, o 12:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ale zamawiałeś w ilościach hurtowych? Bo jak chcę wejść do sklepu internetowego to nie ma tam żadnej oferty. :(
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
adamian
500p
500p
Od: 13 wrz 2009, o 18:41

Post »

Witaj Adam
Z ciekawością przyglądam się jak rozwijasz swój wątek. Ogród Twój robi wrażenie. Ciekawe pomysły i aranżacje, donica z liliami wodnymi świetny pomysł i ten paz królowej U mnie ostatni raz żył na koprze z dziesięć lat temu choć wystrzegam się pestycydów. Pozdrawiam
adamian
500p
500p
Od: 13 wrz 2009, o 18:41

Post »

Witaj Adam
Z ciekawością przyglądam się jak rozwijasz swój wątek. Ogród Twój robi wrażenie. Ciekawe pomysły i aranżacje, donica z liliami wodnymi świetny pomysł i ten paz królowej U mnie ostatni raz gąsienice żerowały na koprze z dziesięć lat temu choć wystrzegam się pestycydów. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

DODGERS pisze:Kupuję cebulki na kilogramy bo to się opłaca :) Mam już posadzone kilka kilogramów krokusów. Chodzi o to, że w bardzo dużych grupach krokusy czy tulipany wyglądają duuużo lepiej :)

Poza tym jak mam zapłacić za 10 cebulek tulipaców 7,- a za kilogram 9,- gdzie mam 35 cebulek - no to oszczędzam a na wiosnę sąsiedzi wpadają i oczom nie wierzą :)

Jeżeli chodzi o kolory, po prostu wszyscy w domu lubimy czerwone tulipany - tak już od zawsze. Różowe dodałem, bo rabata jest w tonacji biało-różowo-fioletowej.
I to rozumiem ,dobry argument a poza tym jeszcze jak się lubi czerwone tulipany to nic dodać nic ująć .
Zresztą kiedyś widziałam wiosną taki ogród gdzie było mnóstwo czerwonych tulipanów byłam zachwycona widokiem .
Genia
Awatar użytkownika
Agnieś
1000p
1000p

Post »

DODGERS pisze:Wczoraj dostałem zamówiona przez internet paczkę, a w niej 7 kg różowych i czerwonych tulipanów i 2 kg narcyzów :)
Już nie mogę doczekać się wiosny haha :shock:
To chyba cały trawnik zniknie :D
A ja się rozdrabniam na sztuki :oops:
Awatar użytkownika
Agnieś
1000p
1000p

Post »

No właśnie to miałam na myśli, że trawnik zniknie bo przerobisz go na rabatę :D
Ja też się wyleczyłam z sadzenia cebul w trawniku.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
goryczka143
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 21 sie 2009, o 20:41

Piekny ogrod

Post »

Ogrod bardzo piekny, ladnie zaaranzowany, az trudno uwierzyc , ze to wszystko pasja mlodego czlowieka.

Pozdrawiam: goryczka
Awatar użytkownika
Jagusia
1000p
1000p
Od: 24 lis 2007, o 18:02
Kontakt:

Post »

Bardzo ładny ogród, zdjęcia też śliczne. A pomysł na zające podkradnę :twisted:
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”