Moja ogrodnicza pasja
Witaj, ta nowa rabata zapowiada się super. Będę czekać na zdjęcia z jej realizacji.
A to cholerstwo, króre masz na floksach niestety mnie też nie omija. Wyciąć i spalić. I popryskać na choroby grzybowe. Ja stosuję biochikol i biosept profilaktycznie. Zdecydowanie wzmacnia rośliny i nie jest trujące dla ludzi i owadów
A to cholerstwo, króre masz na floksach niestety mnie też nie omija. Wyciąć i spalić. I popryskać na choroby grzybowe. Ja stosuję biochikol i biosept profilaktycznie. Zdecydowanie wzmacnia rośliny i nie jest trujące dla ludzi i owadów
- Andzia1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2009, o 07:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A ja to myslę, że to bardzo dokładnie przemyślany plan z tymi ilościami i kolorami, ma być zaplanowane i wykonane pewnie ... nie moge się doczekać na efekty!!e-genia pisze:Adam a Ty kupujesz tulipany na kilogramyi czemu tyle aż czerwonych i różowych ?
Pewnie lubisz tylko takie tulipany ?
Teraz jest tyle pięknych odmian że głowa mała .
Genia
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam, Anna
regulamin Andziu
regulamin Andziu
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ale zamawiałeś w ilościach hurtowych? Bo jak chcę wejść do sklepu internetowego to nie ma tam żadnej oferty. 

pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
I to rozumiem ,dobry argument a poza tym jeszcze jak się lubi czerwone tulipany to nic dodać nic ująć .DODGERS pisze:Kupuję cebulki na kilogramy bo to się opłacaMam już posadzone kilka kilogramów krokusów. Chodzi o to, że w bardzo dużych grupach krokusy czy tulipany wyglądają duuużo lepiej
Poza tym jak mam zapłacić za 10 cebulek tulipaców 7,- a za kilogram 9,- gdzie mam 35 cebulek - no to oszczędzam a na wiosnę sąsiedzi wpadają i oczom nie wierzą
Jeżeli chodzi o kolory, po prostu wszyscy w domu lubimy czerwone tulipany - tak już od zawsze. Różowe dodałem, bo rabata jest w tonacji biało-różowo-fioletowej.
Zresztą kiedyś widziałam wiosną taki ogród gdzie było mnóstwo czerwonych tulipanów byłam zachwycona widokiem .
Genia
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piekny ogrod
Ogrod bardzo piekny, ladnie zaaranzowany, az trudno uwierzyc , ze to wszystko pasja mlodego czlowieka.
Pozdrawiam: goryczka
Pozdrawiam: goryczka
- Jagusia
- 1000p
- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Bardzo ładny ogród, zdjęcia też śliczne. A pomysł na zające podkradnę 

Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki