Całuski Kaśka
Elizabeth mi nie choruje, czasem dopadną ją tylko mszyce, ale dość łatwo temu zaradzić. Barock bardzo polecam. Całej rośliny na zdjęciu nie mam (tło, tło, tło!!)Aszka pisze:Witaj,mamy kilka wspólnych róż..między innymi Queen Elizabeth- tą mam od paru lat-czy też Twoja łapie plamistość.Chociaż to nie przeszkadza jej w kwitnieniu...Barock-tą róże będę zaraz sadzić i też chcę żeby się "wspięła " -masz może zdjęcie całej rośliny?tak ładnie o niej piszesz to chyba dobrze,że ją kupiłam
Aniu - 'Iceberg' to róża wielokwiatowa. Dorasta (pi razy oko) do 1m.aniawoj pisze:Bejotko, a ja mam pytanie odnośnie "Iceberg' - to jest rabatowa prawda? jaką ma wysokość?
Tak, 'Fairy Dance' to róża okrywowa. Niewielka - ok. 60cm wys. i średnicy krzaczorka.Zabeczka101059 pisze:Witaj
No, no piękna kolekcja różMam do Ciebie pytanie
czy róża 'Fairy Dance' jest okrywowa bo wydaje mi się, że mam podobną
![]()
może przy Twojej pomocy uzyskała by imię
Witaj!MariaTeresa pisze:Miło powitać znajomą z TabazyWitaj Beato, dopiero teraz spotkałam Twój wątek (ustawiczny brak czasu). Dalej jestem fanką Papageno z uwagi na urodę, chociaż kojarzyłam ją bardziej w aksamitnej czerwieni niż różu (chyba z Twoich zdjęć wcześniejszych?).
W ogrodzie najbardziej cenię tzw. "bezobsługowe", jak spotkam to pewnie kupię Barock
'Just Joey' kupiłam w miejscowym sklepie ogrodniczym. Ładne, wielkie kwiatuchy!gloriadei pisze:Witaj Bejotko!
piękna różanka! Zgromadziłaś nie mało ciekawych odmian! Kibicuję Abrahamowi i Charlesowi - to moje ulubione kolory!
Jestem też ciekawa gdzie dostałaś odmianę Just Joey?
Nowych nie mam. Mogę pokazać najwyżej inne fotki tych, co mamAniaDS pisze:Beatko, nie mów, że nie masz więcej zdjęć;:78
bo czekają na nie niektórzy