A co powiesz wronku89 jak będziemy mięli za 2-3 lata nie tysiąc czy dwa ale kilkadziesiąt tysięcy Użytkowników... Wszyscy Moderatorzy wiedzą żeby ingerować minimalnie, nie martw się, głównie zobaczysz objawy w jeszcze lepszym odbiorze i czytelności np tematów wątków
A może będzie więcej - wiesz, że natura mówi : rozmnażajcie się !@
Adminie, za 2- 3 lata to nie wiaomo czy Korea nie strzeli nam bomby, czy Alkaida nie zbombarduje nas samolotami. Trzeba zyć chwilą, a na chwile obecną 4 modów starczy :P Jak będzie kilkanascie tysiecy ludzi :P To wtedy sie pomyśli, równie dobrze można ustalić 20 moderatorów bo za 10 lat będzie może kilkadziesiąt tysięcy :P
Twoja decyzja. Jeśli nic sie nie zmieni, nikt nie będzie wykorzystywał swojej 'władzy' do niecnych celów, to mi to rybka. Powodzenia
wronek, nie przesadzasz z tymi atakami?
I tak nie mamy na to wpływu, więc bawmy się swoimi zabawkami.
Moderator na tym forum to taka funkcja społeczna jak instruktor ogrodowy.
na pewno nie zaszkodzi a nawet doradzi.
A skąd ty Kózko wzięłaś cenzurę.
Tu nikt nie mówi , że wszyscy się ze wszystkimi muszą zgadzać.
Zadania na jakiś temat mogą być różne tylko forma ich prezentacji bywa czasem jak cios poniżej pasa, więc pisz na co masz ochotę.
Ręczę , że nie będzie cenzury !
Chybą że zamianę słowa "też" na "też" , też nazwiesz cenzurą
Moją decyzję wszyscy zwracamy uwagę zielonym kolorem , czasami boldem a czasem zwykłym pismem zarówno ja jak i Moderatorzy.
Nie ma przypisania stylu do Admin/Moderator jedynie kolor.
Ja podejrzewam, iż to wszystko żarty forumowiczów z tym "bojeniem". Przecież do tej pory nie uskarżaliśmy się na osoby będące teraz moderatorami. A za poprawienie , jakiegoś ewidentnego błedu trzeba być przecież wdzięcznym. Nie traktujcie wszystkiego tak pesymistycznie. To nie szkoła- nikt na bieżąco nie będzie stawiał ocen. A porządek i pewien poziom musi być zachowany. Ja się nie boję- jestem wśród przyjaciół- czyż nie tak ?
Witamy gorąco Lilę31, , aurynkę i Amlos a jednocześnie zamykamy grono Moderatorów.
Ostatnie dwie Panie pomogą nam utrzymać porządek w sekcji Relax i Off-topic
.