arisza pisze:Faktycznie Kubusiu długo tutaj nic nie pisałeś i nie wstawiałeś nowych fotek .
Kiedy zobaczymy coś nowego? Pomidorki pewno już się czerwienią , a o ogórkach to już nie wspomnę.
pozdrawiam

Witam!
ARISZO no to już wstawiam i piszę.
Wstawiam dopiero teraz fotki z braku czasu, a pisac to raczej nie mam o czym jeśli nie wstawiam fotek.
W naszym ogrodzie, w ostatnich dniach wiele się działo, rozpoczeliśmy "budowę" rabaty i zakładanie nowej części trawnika, pomidorki w szklarni rosną jak na razie dobrze, ogóreczki jako tako, muszę wysadzic je do gruntu( bo do tej pory rosły w doniczkach

), piwonie rozpoczeły kwitnienie, no i pokarzę Wam "mój" warzywnik i u bardzo ciekawe urządzenie.
O to fotki;
Na sam początek szklarnia;

Ogóreczki i rozsada poziomek;

Warzywnik i jakże ulubione przeze mnie urządzenie(urządzenie to nie jest opiełaczem, tylko spulchniaczem, "wirażuję" nim miedzy rządkami warzyw 2 razy w tygodniu i ziele nie rośnie(tak szybko

));

Obiecane piwonie i nie zapowiadane róże;

Wspomniane fotki rabaty, początków trawnika i zdjątko zakupionych krzewów;

Ha teraz najlepsze, jak ma się podwórko parę arów poletka to jak można nie miec KUR!

;

Pan Kogut z Paniami Kurami
To tyle na dziś mam nadzieję że będę miał więcej czasu by pokazac Wam zdjęcia z mojego ogrodu.
Pozdrawiam