Kolorowy ogród Geni - 2009r - 3cz.
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mówisz że nic im nie będzie ,to mnie pocieszyłaś .Ale to są takie rachitki .ktoś pisze:To dziwne . Napisz maila ,że dostałaś sponiewierane rośliny z wysypaną ziemią i że jesteś niezadowolona . Ja tak robię i przyjmują reklamacje .
Dopiero otworzyło mi się zdjęcie .
Nic im nie będzie . Dobrze napisałam ,żebyś się nie martwiła.
Tess ja się do tego nie nadaję tak już musi zostać.
Genia
Gieniu ja też potwierdzam że nic im nie będzie, ale na pewno nie są czteroletnie
to jest oszustwo
A link do jeżowek juz znalazłam
, ale co Go postraszyłam to moje 

A link do jeżowek juz znalazłam

I moje róże http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 74&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
I ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=21086" onclick="window.open(this.href);return false;
I ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=21086" onclick="window.open(this.href);return false;
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
GENIU ,też mi się wydaje ,że twoim kruszynkom nic nie będzie .
Wyglądają na maleńkie ,ale zdrowe .Na pewno się przyjmą.
Jeśli nie chcesz reklamować ,to chociaż wystaw mu negatywną opinię ,aby ustrzec innych przed takim rozczarowaniem .
Nie rozumiem jak można tak sobie lekceważyć swoich klientów ,no ale cóż ,są ludzie ,ludziska i................... parapety .
Wyglądają na maleńkie ,ale zdrowe .Na pewno się przyjmą.
Jeśli nie chcesz reklamować ,to chociaż wystaw mu negatywną opinię ,aby ustrzec innych przed takim rozczarowaniem .
Nie rozumiem jak można tak sobie lekceważyć swoich klientów ,no ale cóż ,są ludzie ,ludziska i................... parapety .
- jollla500
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gieniu u Grzesia dowiedziałam się że Ci się chce płakać, więc szybko biegnę do Ciebie a tu wątek zamknięty
wystraszyłam się że coś się stało a to normalna procedura
A Twój smutek był z innej przyczyny
Gieniu przykro mi z powodu roślinek, nie wydaje mi się aby były czteroletnie
Jednak myślę że będą Ci rosły i jeszcze nacieszysz się nieraz ich widokiem
Tego Ci Gieniu z serca życzę

A Twój smutek był z innej przyczyny

Gieniu przykro mi z powodu roślinek, nie wydaje mi się aby były czteroletnie

Jednak myślę że będą Ci rosły i jeszcze nacieszysz się nieraz ich widokiem

Tego Ci Gieniu z serca życzę

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Witaj Geniu przykro mi bardzo, że spotkało Cię rozczarowanie z kwiatuszkami, faktycznie są malutkie
wprawdzie się rozrosną, ale trzeba troszkę na to będzie poczekać, ja myślę, że powinnaś się przemóc i zadzwonić do nich, lub napisać maila, nie powinni robić takich machlojek, są nie w porządku. Kwiatuszki urosną, ale to przykre, kiedy dostaje się coś innego od tego na co się czeka