Konkurs AF marzec 09
Jollla500 za to, że nazbierała ze swoich kwiatów tyyyyle nasion, popakowała je w tysiące torebeczek, opisała kiedy i jak siać i wysłała (priorytetem) bezinteresownie (nie chcąc kasy ani za nasionka ani za przesyłke) chyba wszystkim forumowiczom, którzy do niej przychodzą.
Oraz za to, że choć wielkie serce ma dla wszystkich to do dziś nie ma jeszcze forumowego serduszka (bo się nie chwali na forum tym co robi)
Oraz za to, że choć wielkie serce ma dla wszystkich to do dziś nie ma jeszcze forumowego serduszka (bo się nie chwali na forum tym co robi)
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 kwie 2008, o 11:49
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
-
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 5 lut 2009, o 10:41
- Grzesiu
- Od: 25 gru 2008, o 13:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zgadzam się w100% z liskąliska pisze:Jollla500 za to, że nazbierała ze swoich kwiatów tyyyyle nasion, popakowała je w tysiące torebeczek, opisała kiedy i jak siać i wysłała (priorytetem) bezinteresownie (nie chcąc kasy ani za nasionka ani za przesyłke) chyba wszystkim forumowiczom, którzy do niej przychodzą.

zgłaszam Jolę500
-
- Od: 16 lut 2009, o 18:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jadzia1 za całe 50 kg szczęścia, optymizmu, wiary w ludzi za stworzenie pięknego miejsca na ziemi.
a Gucia też mogę???
a Gucia też mogę???
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
- kryska
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Proszę o usunięcie mojej kandydatury z listy. Już samo nominowanie mnie przez tak zacna osobę jak Czarodziej jest dla mnie wystarczającym uznaniem.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
- Administrator
- ---
- Od: 28 gru 2006, o 10:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt: