Przepowiednia Oriona 2012
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Ja tam nie wieże w takie coś. Koniec świata to my przeżywamy ostatnio co roku. Bo tu nam mówią że meteoryt leci, tutaj że jakaś przepowiednia albo czyjaś wizja. A jak na razie ani jedna się nie sprawdziła co mnie bardzo cieszy tym bardziej że mam jeszcze tyle roślin do oglądania i tyle miejsc do zwiedzenia.

- bishop

- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Polecam xiążkę Billa Brysona "Krótka Historia prawie wszystkiego". Sa tam opisane Armageddony i kataklizmy, które nawiedziły ziemię w przeszłości, oraz zagrożenia, które czychają na nią obecnie. Bardzo oddziaływujące na wyobraźnię 
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
Krzysiu, ja mam bardzo bujną wyobraźnię
I chcę nacieszyć się ogrodem
I chcę nacieszyć się ogrodem
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
- pelagia72

- Od: 2 mar 2009, o 21:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam. Dzisiaj przeczytałam artykuł na ten temat.Na początku poczułam się nieswojo, ale argumenty przeciw uspokoiły mnie. W końcu ile razy w ostatnim czasie miał być armagedon i nic. Wymyślają takie historie,żeby zarobić kasę, jak ma być koniec świata, to i tak będzie i wszystko szlag trafi, więc po co się martwić na zapas ? Pozdrawiam.

- Tulipan998

- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Właśnie zauważyłem wątek
, ja sie troche boje..
Nie tak dawno śnił mi się koniec świata ( serio , serio ) , koszmar... , nie chce juz mieć więcej takich snów...
.
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
- iwonaxp
- 1000p

- Od: 18 kwie 2008, o 10:30
podpisuję się pod tą wypowiedzią !!!!!!!!!!!!!!!!!!Aska pisze:Każdy przeżywa swój indywidualny koniec świata gdy przenosi się na drugą stronę błękitu. Po prostu żyjmy jak można najpiękniej, bo "u schyłku życia będziemy rozliczeni z miłości".
A w przepowiednie nie wierzę - już zbyt często widziałam te niezrealizowane
-
cx
Witam.
Część osób dość poważnie podchodzi do tematu,obawia się nieprzewidzianych sytuacji...no cóż,ja staram się nie martwić sprawami na które na pewno nie mam wpływu ,i tyle.....Ale ,w temacie może trochę na wesoło.
Od lat naukowcy twierdzą,że po końcu Świata-w wyniku wojny atomowej-pozostaną:karaluchy i szczury.Jednak najnowsze badania dowodzą ,że ostateczny kataklizm przeżyją:karaluchy,szczury iiii PZPN....
Ja bym dorzucił jeszcze 460 innych organizmów,gdybyśmy nie szanowali zasady,że nie rozmawiamy o p------e
Pozdrawiam.
Część osób dość poważnie podchodzi do tematu,obawia się nieprzewidzianych sytuacji...no cóż,ja staram się nie martwić sprawami na które na pewno nie mam wpływu ,i tyle.....Ale ,w temacie może trochę na wesoło.
Od lat naukowcy twierdzą,że po końcu Świata-w wyniku wojny atomowej-pozostaną:karaluchy i szczury.Jednak najnowsze badania dowodzą ,że ostateczny kataklizm przeżyją:karaluchy,szczury iiii PZPN....
Ja bym dorzucił jeszcze 460 innych organizmów,gdybyśmy nie szanowali zasady,że nie rozmawiamy o p------e
Pozdrawiam.
- Administrator
- ---
- Od: 28 gru 2006, o 10:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
- roslynn
- 1000p

- Od: 15 lut 2008, o 12:12
Troszkę się przestraszyłam.
Tylko, że powiedziane jest tak.
" Nie znacie dnia ani godziny"
Tak więc za bardzo nie będę sie martwić bo tu za dużo dokładnych dat podane.
A że Ziemia jest niszczona można przypuszczać, ze w końcu coś się stanie.
Mówi się, - Ziemia jest jak nasza matka, trzeba ją szanować. Ona daje nam życie i może też je nam odebrać kiedy się zbuntuje. To żywy organizm, który w końcu też może mieć wszystkiego dość.
Tak więc pielęgnujmy nasze ogródki, może obejdzie się z nami łaskawie.
Zawsze staję przy zdaniu- Nigdy nic nie wiadomo, nie wszystko można przewidzieć i zdarzają sie rzeczy, których nie da się wytłumaczyć nauką.
Mam nadzieję, że jest dla nas ludków nadzieja
Tylko, że powiedziane jest tak.
" Nie znacie dnia ani godziny"
Tak więc za bardzo nie będę sie martwić bo tu za dużo dokładnych dat podane.
A że Ziemia jest niszczona można przypuszczać, ze w końcu coś się stanie.
Mówi się, - Ziemia jest jak nasza matka, trzeba ją szanować. Ona daje nam życie i może też je nam odebrać kiedy się zbuntuje. To żywy organizm, który w końcu też może mieć wszystkiego dość.
Tak więc pielęgnujmy nasze ogródki, może obejdzie się z nami łaskawie.
Zawsze staję przy zdaniu- Nigdy nic nie wiadomo, nie wszystko można przewidzieć i zdarzają sie rzeczy, których nie da się wytłumaczyć nauką.
Mam nadzieję, że jest dla nas ludków nadzieja