Przydrożny rów - problem

Jak zbudować tanio i szybko ? Rozwiązania, praktyczne pomysły i wskazówki. ZRÓB TO SAM. Narzędzia, sprzęt do ogrodu.
Awatar użytkownika
leda16
200p
200p
Od: 28 lut 2007, o 16:14

Post »

Spotkałam się nawet nie tak dawno z urzędniczą interpretacją odnośnie tabliczki informacyjnej dotyczącej psa - nie wolno już pisać "zły pies" ( i rzeczywiście takie napisy zostały wycofane ze sklepów, tylko "Uwaga pies", "Pies" itp. Tłumaczy się to ponoć tym, że na trzymanie w obejściu "złego" i "groźnego" psa trzeba mieć specjalne zezwolenie. :lol:
Dla poprawienia humoru podam treść cytowanej przez prasę tabliczki na bramie posesji - "Uwaga zły pies a właściciel jeszcze gorszy" :wink:
Awatar użytkownika
leda16
200p
200p

Post »

Haniu, znasz może przepisy dot. sporu granicznego z sąsiadami, poruszanego w ostatnim poście mojego wątku - "Pomocy, źli sąsiedzi"? Wysmarowałam im pismo, że mapa sporządzona wg. istniejących znaków granicznych ma prymat nad mapą wyrysowaną na podst. zdjęć satelitarnych, ale nie wiem, czy mam rację.
Awatar użytkownika
leda16
200p
200p

Post »

Haniu, znasz może przepisy dot. sporu granicznego z sąsiadami, poruszanego w ostatnim poście mojego wątku - "Pomocy, źli sąsiedzi"? Wysmarowałam im pismo, że mapa sporządzona wg. istniejących znaków granicznych ma prymat nad mapą wyrysowaną na podst. zdjęć satelitarnych, ale nie wiem, czy mam rację.
Awatar użytkownika
karmad
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 maja 2008, o 15:07

Post »

...... ehhh .....

to byłaby recenzja mej wizyty w Urzędzie Gminy..... pan mecenas ma urlop, gość od zarządzania drogami miejskimi i gminnymi też ... tylko kto im dał ponad trzy tygodnie urlopu :evil: :evil: ja mam problem zeby dwa tygodnie ledwo wziąć :?
ODPOWIEDZ

Wróć do „NIEROŚLINNE tematy ogrodowe. Budowa domu. Wyposażenie ogrodu”