Skromny ogród Joli - 2008r.
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- jollla500
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
Dziękuję :)
Dziękuję Ci Krzysiu za miłe słowa i za odwiedziny .Ja także pospaceruję dzisiaj po Twoim ogrodzie.Pozdrawiam Cię mocno
- krzysiek86
- Kontakt:
- krzysiek86
- Kontakt:
Ja też lubię taką pogodę ale oglądać ją z domu za okna. Wczoraj była niezła nawałnica u mnie aż dziw że nie połamało drzew za dużo, bo pewnie parę i tak się zniszczyło, ale co zrobić. Deszcz jest potrzebny. A błyskawice były rewelacyjne, nawet udało mi się nagrać taką jedną, pięknie wyglądała. Gorzej pewnie było z miejscem w które uderzyła
Słodki kociamber, ekstra wygląda z przedziałkiem na środeczku pyszczka!!! 

Mój wąteczek
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=14941" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=14941" onclick="window.open(this.href);return false;
- jollla500
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
Witaj Mija ,mam nadzieję że ja moimi truskaweczkami też będę się zajadała i też będą pyszne jak Twoje .Halinko ten wodospadzik robiłam z M ,przeszukaliśmi wszystkie sklepy budowlane,ogrodnicze itp nawet zapuściliśmy się w poszukiwaniach do Wrocławia aby dostać coś w kształcie rynienek glinianych ,aby pięknie po nich woda spływała .Ale niestety były albo wąskie albo za szerokie i w końcu mój wspaniały M ,wpadł na pomysł i wyciął z beczki .Pozdrawiam Was gorąco
- krzysiek86
- Kontakt: