Ogród Marty - Cz. XII
- Biedronka641
 - Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 cze 2012, o 17:17
 - Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: OGRÓD MARTY -CZ. XII
Witaj Marta w nowy wątku. Zyczę pięknych kwitnień i udanego sezonu.   

- Elizabetka
 - Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04
 - Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród Marty - Cz. XII
Martuś przyszłam się przywitać w nowym wątku. 

U Ciebie jak zwykle wszystkiego całe łany....moje ulubione kwiatuszki, na które mogę patrzeć bez końca.
Dobrze im u Ciebie.
Szykuje się jakieś spotkanie ..oj szkoda, że tak daleko mieszkam bo chętnie bym zobaczyła Twoje cuda na żywca.

U Ciebie jak zwykle wszystkiego całe łany....moje ulubione kwiatuszki, na które mogę patrzeć bez końca.
Dobrze im u Ciebie.
Szykuje się jakieś spotkanie ..oj szkoda, że tak daleko mieszkam bo chętnie bym zobaczyła Twoje cuda na żywca.
- marpa

- Od: 2 sty 2009, o 13:13

Jestem i ja Martusiu 
  i już  zapowiadam się na sezon!  
 Bo piękny u Ciebie i bogaty w rośliny ogród i zawsze z przyjemnością do niego zaglądam i podziwiam. Wspominki odpuściłam u siebie i u innych także nie budziły mojego zainteresowania..Jakoś tak mi się porobiło i fociłam co się wokół mnie dało na bieżąco...Wiosna to co innego!

- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
 - Kontakt:

Martusiu jak Ty to robisz? u mnie cieszynianka ma same liście...ani jednego kwiatka...coś chyba z ziemią nie tak?
Ty nadwyżki a ja szaleje porządkowo, wymyślam , rozkręcam i sporo trzeba będzie dokupić ale cieszę się bo M się zaangażował
  Niestety wieczorem padam na pysk  
 Wszystko kwitnie na wyścigi...po prostu szaleństwo w naturze 
  Pozdrawiam i muszę znaleźć chwilę, żeby z Tobą pogadać, buziaczki 

Ty nadwyżki a ja szaleje porządkowo, wymyślam , rozkręcam i sporo trzeba będzie dokupić ale cieszę się bo M się zaangażował

- 
				clem3

- Od: 8 lip 2014, o 15:28

No tak, można się było spodziewać, że jak już wkroczysz z nowym wątkiem to z wielkim przytupem 

Pozdrawiam Małgosia  poprzednie wątki - Nasze 1500 m2; Wyznania kwiatoholiczki ;)
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe

Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
- inka52

- Od: 5 lis 2009, o 11:54

Witaj  Marto  w  nowym  wątku  wraz  z  wiosną  , dużo  słonka 

- Viola K

- Od: 14 mar 2013, o 19:41

Witaj Martuś, jestem u Ciebie i czekam na zdjęcia z Twojego pięknego ogrodu... i nie tylko  

- 
				PEPSI

- Od: 20 sty 2013, o 10:54

Martuś, jestem i ja 
 Pięknie u Ciebie, jakie cudne fiołki 
 I nie tylko, bo u Ciebie to wszystko takie ładne, dopieszczone, mnóstwo różnych ciekawych roślin, że nie może mnie tu zabraknąć 

- Margo_margo

- Od: 27 lip 2014, o 13:08

Witaj Martuś
Dawno się u Ciebie nie wpisywałam ale mam nadzieję, że mi wybaczysz. Najpierw depresja zimowa, potem berbeć na zabiegu i niespodziewana przeprowadzka a niedawno wróciłam z sanatorium. Nie pisałam ale czytam i jestem na bieżąco
Cieszę się, że zdecydowałaś się na migdałowe sprawy i już doszłaś do siebie. Mam nadzieję, że odczuwasz już poprawę zdrowia po zlikwidowaniu problemu. Od Marysi dowiedziałam się, że obie walczymy z
Podziwiam Twój ogród i wesołe barwy, które się w końcu pojawiły. Niech wiosna trwa jak najdłużej a nam- ogrodnikom nie braknie sił do realizacji planów!!!
Ja jutro jadę do Tymczasowego i mam nadzieję, że będę miała równie kolorowo jak u Ciebie
Martuś ależ u Ciebie różnorodność wiosennych kwiatuszków  
  Aż się cieplej od razu robi 

- apus

- Od: 26 kwie 2007, o 21:57

Martusiu, cudowna jest ta nasza polska wiosna! Tak na nią wyglądamy i wreszcie po tej żałobie zimowej są kolory! Piękne kolory!  

Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468

viewtopic.php?f=2&t=117468
- 
				koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52

Witam wszystkich odwiedzających mój ogród,tyle gości ,a mnie nie ma ,ja zasuwam z nadwyżkami a przed weekendem w ogrodzie nadrabiam zaległości ,pogoda aż za ciepła,więc ja przy okazji się opalam  ,uwielbiam słoneczko,już dwa razy podlewałam ogród tak jest sucho,tej nocy ma coś popadać ,ale czy tak będzie to nie wiadomo,rozrzuciłam trochę obornika rozłożonego i w moim ogrodzie mieszane zapachy ,gnoju i fiołeczków 
 .
Alu,witaj ,fajnie ,że jesteś

Elżuniu,witam i ja w nowym wątku,na spotkanie zawsze możesz przyjechać,ze śląska tez dziewczynki przyjeżdżają ,pozdrawiam

Maryniu witam,miło Cię widzieć w nowym sezonie i miło czytać Twoją opinię o moim ogrodzie ,pozdrawiam

Marysiu,u mnie rośliny często same sobie radzą ,bo nie mam dla nich czasu ,ja też co nieco sprzątam ,tylko już nie wymyślam ,bo trochę jestem przerażona ilością pracy ,a co Ty wymyślasz i co musisz dokupić ,ja też padam na gębę ,pozdrawiam
Gosiu clem3,witaj ja tupię ale z buntu
 ,pozdrawiam 

Tereniu,witam piękna jest teraz ta nasza wiosna ,pozdrawiam

Violuś,mam gonitwę jak każdy na wiosnę ,odezwę sie do Ciebie jak się troszkę odrobię,pozdrawiam i buziaczki

Gosiu PEPSI,witaj w moim ogrodzie ,cieszę się ,że jesteś ,zobaczymy co nam przyniesie ten rok ,może będzie łaskawy dla nas i naszych ogrodów,to się wtedy nimi nacieszymy ,pozdrawiam

Gosiu,fajnie,że się odezwałaś ,mnie też różne nastroje dopadają
 samo życie ,gardło już niby dobrze,ale jest jakieś ale ,przynajmniej dla mnie ,na razie jakoś trwam w postanowieniu,ale czy to tak będzie zawsze to nie wiem   
 na pewno i u Ciebie piękna wiosna w ogródeczku,pozdrawiam 

Kasiu,oj tak kwiatuszki przynoszą nam dużo radości ,pozdrawiam

Basiu,my uwielbiamy kolory i tyle szczęścia jest w nas jak jest już wiosna ,pozdrawiam

Alu,witaj ,fajnie ,że jesteś
Elżuniu,witam i ja w nowym wątku,na spotkanie zawsze możesz przyjechać,ze śląska tez dziewczynki przyjeżdżają ,pozdrawiam
Maryniu witam,miło Cię widzieć w nowym sezonie i miło czytać Twoją opinię o moim ogrodzie ,pozdrawiam
Marysiu,u mnie rośliny często same sobie radzą ,bo nie mam dla nich czasu ,ja też co nieco sprzątam ,tylko już nie wymyślam ,bo trochę jestem przerażona ilością pracy ,a co Ty wymyślasz i co musisz dokupić ,ja też padam na gębę ,pozdrawiam

Gosiu clem3,witaj ja tupię ale z buntu
Tereniu,witam piękna jest teraz ta nasza wiosna ,pozdrawiam
Violuś,mam gonitwę jak każdy na wiosnę ,odezwę sie do Ciebie jak się troszkę odrobię,pozdrawiam i buziaczki
Gosiu PEPSI,witaj w moim ogrodzie ,cieszę się ,że jesteś ,zobaczymy co nam przyniesie ten rok ,może będzie łaskawy dla nas i naszych ogrodów,to się wtedy nimi nacieszymy ,pozdrawiam
Gosiu,fajnie,że się odezwałaś ,mnie też różne nastroje dopadają
Kasiu,oj tak kwiatuszki przynoszą nam dużo radości ,pozdrawiam
Basiu,my uwielbiamy kolory i tyle szczęścia jest w nas jak jest już wiosna ,pozdrawiam
- wiewioreczka
 - 500p

- Od: 11 maja 2012, o 23:03
 - Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Marto cudownie jest wrócić i odbyć znów spacer wśród Twoich progów  

Właśnie wróciłam z ogrodów Keukenhof i Amsterdamu w Holandi a w zeszłym miesiącu Brugia z Gandawą w Belgi. Nie obyło się bez zakupów na amsterdamskim kwiatowym targu. Czasu mało bo działka ale też koleżanka na emeryture i cały dział na mojej głowie. Myśle że uda mi się jutro cosik ze zdjęciami i wątek o podróżach taki mały. Bo na majówke 9dni objazdu po Czarnogórze, Albani i Macedoni w tym mnóstwo parków narodowych w tych krajach  

Udanego tygodnia, ściskam mocno

Udanego tygodnia, ściskam mocno
- cyma2704

- Od: 5 mar 2013, o 17:31

Martuś u Ciebie zawsze wiosną napasę oczy wielonma kolorami.  
 Ciemierniki przepiękne. 
 przepracowujemy się wiosną, ale jaka satysfakcja, jak ogród do zimy cieszy kolorami i fakturami. 

Spokojnej pracy i dużo czasu.

Spokojnej pracy i dużo czasu.
- 
				koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52