gosia_lublin-Gosiu Witam krajankę !
Tej pracy,,, to mam zawsze więcej niż moich możliwości,,Ale cóż pomału pomału i coś może się obrobię.Ten weekend też był pracowity.
A twój watek ?? Pokaż nam swój ogród .Nowa działka,, Same radości. Fajnie,że ci kwitną już roślinki.
Ja też jak zaglądam do innych to często rozpoznaję swoje roślinki NN.
Zapraszam oczywiście częściej .
Aguss85-Agnieszko Dziękuję .Tutaj na Dębowym jest niepowtarzalny klimat.Śpiew ptaków, klekot bocianów..Tak fajnie,że sąsiadka je karmiła, teraz możemy cieszyć się ich widokiem.
Wieczorne koncerty żabie też są urokliwe.
korzo_m-Dorotko Cieszę się,że jesteś u mnie.Wiosna dużo spóźniona w tym roku u mnie.Ale już nadrabia i cieszy.

Oj tego harowania to jest,,,i jeszcze będzie chyba tak z majem, , bo plewienie zaraz dojdzie.
Oby tylko dać radę fizycznie.Ja wieczorem też padam jak mucha.

swoim niebie ??Dziękuję za mile słowa.

Masz już boćka nad swoim niebem ??
Babciabenia-Bożenko ; Kasia100780; Biedronka641-Alu ; apus-Basiu
Witajcie!! Dziękuję bardzo za miłe słowa.
April-Jolu Do wymuskania jeszcze daleko.Ale pracuję, pracuję i nie wiem czy coś widać.
Czasami mam wrażenie,że ni przede mną ni za mną
Rabarbar dłoniasty dłoniasty kupiłam jako kłącze na Gardenii.Mam pierwszy raz.Posadziłam go właśnie do gruntu.Ale nie wiem czy nie pośpieszyłam się ? Nie wiem jaką mam odmianę.Nic nie było na etykiecie, tylko rabarbar dłoniasty.
clem3-Małgosiu; plocczanka-Lucynko Witajcie !
To prawda, fajnie,że sąsiadka karmiła boćki,Teraz klekoczą i latają nad naszym niebem.Piękny widok.
Sama nie wiem, czy tyle rabat to mi potrzeba.ciągłe tylko będę dłubała przy nich
Maska-Marysiu Cieszę się,że do mnie zajrzałaś.
Tak boćki lataja nad naszym ogrodem -też

Ogród otwarty.Zapraszam częściej .
silversnow-Olu Dziękuję bardzo za tak miłe słowa.
Lubię zbliżenia i roślin i owadów i ptaków.Ale jak na razie mało czasu mam na zwierzątka.
Ale na roślinki już znajduję,,, może jeszcze nie tyle co chciałoby się.Ale coraz lepiej będzie,,, chyba...
Miodunka u mnie spora, to chętnie podzielę się z tobą.oże na ten weekend uda mi się ukopać roślinki.I w poniedziałek ci wysłać.
Tak sobie myślałam.A czy się uda,,zobaczymy.
Proszę podaj mi adres na PW.
Kwitną drzewa,,,zaczynają ..piękny czas i widoki, prawda ??

Powojnik atragene już się szykuje do kwitnienia

Na resztę odpowiem za niedlugo