Teraz ja - treissi
- treissi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Troszkę to nie wporzątku, że wystawiają rośliny wcześniej. Ja naprzykład mieszkam 8 km od biedronki i nie zawsze koło niej jestem. Co prawda teściowie mieszkają niedaleko, ale raczej nie robią tam zakupów. Ja przeważnie przeglądam ofertę w necie i jak jest coś ciekawego to jadę. No a jak wystawią wcześniej to okazja przepada
A teraz bardzo mi zależy na zamio, bo teściowa ma imieniny, a jej się bardzo ten kwiatek podoba i to byłby doskonały prezent. Powiem jej chyba, żeby zaglądała codziennie i jak będą to niech sobie kupi a ja jej pieniądze oddam
Nie mam raczej innego wyjścia 

Ofertę właśnie od niedawna sprawdzam na stronie internetowej biedronki. Troszkę mnie wkurza, ze wystawiają wcześniej, bo nastawiłam się na dzień w którym pisali, ze wprowadzają. No nic..
zobaczymy co ten mój zwiadowca ze sobą przyniesie.
Ja też poluje na zamio w przyszłym tygoniu i nie mam możliwości codziennego odwiedzania biedronki
Deissy, - uściski dla Ciebie :P

Ja też poluje na zamio w przyszłym tygoniu i nie mam możliwości codziennego odwiedzania biedronki

Deissy, - uściski dla Ciebie :P
czytam tak Wasze posty i mi się papa od ucha do ucha śmieje
trochę mi ulżylo ,że nie tylko ja nie mogę wyjść z pustymi rękami choćby z Biedronki,,,,zawsze jakaś doniczka czy torba cebulek jakoś tak mi do koszyka wpadnie
a na zamusia też poluje
mam taki niezagospodarowany ciemny kącik wprost dla niego
a Biedronkę mam o rzut kamieniem od domu.....
powodzeniatreissi w polowaniu na zamio
dasz bór :P

a Biedronkę mam o rzut kamieniem od domu.....

powodzeniatreissi w polowaniu na zamio

-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- treissi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
Widzę, że odbędzie się polowanie na zamio hi hi
Ja już dzisiaj dałam instruktarz teściowej co do odwiedzania biedronki i zakupów. Kazałam Jej kupic póki co 2 zamio. Ale chyba zadzwonię i powiem, żeby dała znać jak kwiatki będą to i tak pojadę samo, bo chciałabym jeszcze zobaczyć fikusy 
Deissy zaraz Ci napiszę na pw co zrobić

Deissy zaraz Ci napiszę na pw co zrobić

-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21