Dobrze Asiu bedziemy trzymać za ciebie kciuki .To czyli mamy pisarkę na forumAska pisze:Jolu - książka to po prostu monografia wsi. Historia, kultura, społeczeństwo, ciekawostki... 11 lat zbierania materiałów. Trochę podbudowuje mnie fakt, że mam wsparcie w kilku osobach, miałam dowody prawdziwej lojalności. Ale jak się to wszystko potoczy - pokaże czas. W piątek mocno liczę na Wasz kciuki.
Skromny ogród Joli - 2008r.
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- jollla500

Asiu witaj chcę Ci powiedzieć że to nie zboczenie, ale coś pięknego, jeśli ksiażka się ukaże na pewno ją kupię .Wspaniale posiadać książkę kogoś kogo się zna , będę ją zawzięcie i z przyjemnością czytaćAska pisze:Z wykształcenia i z zawodu - bibliotekarz, moja wieś natomiast - to moja pasja. Zdarzają się czasem tacy zboczeńcy. A inna twórczość też się zdarza, gdzieś mi się jeszcze plączą po domu moje tomiki
![]()
![]()
.
Gieniu ,Halinko i Elu witajcie Kochaniutkie

- jollla500

Chyba już zapóźno Magduś ale dzisiaj gotowałam ogórkową i z wczoraj miałam rosół to dzieciaki jadły.Jutro będzie żurek i pomidorowa z makaronem.Pojutrze barszcz czerwony i pomidorowa z ryżem dla dzieci hi hi.A jeszcze później kapuśniak bo już chodzi za mną ;:8maakita pisze:Joluś, jaką dziś robisz zupę? Bo ja nie mam pomysłu.
Oj Jolu,Jolu...Pooglądałam dokładniej Twoje włości...Zmień tytuł.
Tutaj nie jest skromnie.
Pięknie jest
Gratuluję

Tutaj nie jest skromnie.
Pięknie jest
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
- ZosiaM

- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
witaj Joluniu te piękne fotki z wakacji to wrzuć do krzysia życzę ci miłego p[opołudnia
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
- jollla500

To jednak Magdo widzę że nie zgapiłaś nicmaakita pisze:Ja na jutro gotuje, zdecydowałam się na kalafiorową.
Asiulek rosołek pychota ze swojskiej kury
;:8
Agnieszko bardzo sie cieszę że w końcu zawitałaż do mojego ogródka