Dawidku - dawidbanan 
nie ma sprawy, wiosna możemy się powymieniać.
Ja, tworzę ogród traw wokół placu ogniskowego i rosna tam trawy, które się nie rozłażą iii stoją na baczność.
Romciu - Romualda Witczak 
dziękuję pięknie.
Elu - Tosia1 
ja mam dobrze, nie muszę dzielić traw, dlatego że za bardzo się panoszą w ogrodzie. Rosną sobie na trawniku, a ja wkoło nich koszę trawę kosiarką i nawet jak coś tam się wypuści, to zaraz zostaje skoszone.
Moje kępy traw są bardzo duże i ciężko byłoby je dzielić, nie wyobrażam sobie tej ciężkiej pracy.
Kiedyś koleżanka chciała kawałek ze starego bambusa, to strasznie się namęczyłyśmy, żeby oddzielić ten "kawałek", a był taki ciężki, że panowie robotnicy musieli nam pomóc wnieść go do jej samochodu ... my nie dałyśmy rady.
Izuniu - chatte 
ta trawka rośnie bardzo grzecznie na trawniku i co najważniejsze dla mnie stoi na baczność, dlatego ją bardzo lubię, niestety nie znam nazwy
Kiedyś, spec od traw, w którym z moich wątków, zidentyfikował wszystkie moje trawki, a ja gapa nie zapisałam tego w folderze zdjęć.
Olu - aleksandra odwazna 
chciałabym z tym wątkiem wytrzymać do końca grudnia, żeby w nowym roku, nowy watek założyć, ale czy się uda ?
Tereniu - TerDob 
uwielbiam leżeć na leżaczku wśród tych traw, jak wieje wiaterek - super się wypoczywa.
Między trawkami, w narożu, rosną drzewa i czekam żeby miały odpowiedni pień, żebym mogła powiesić tam hamak, to dopiero będzie frajda bujać się wśród tych traw.
Kochani, a teraz "Rady i sposoby na jesień" z "Twój ogród" listopad 2011.
Kopczyki pod krzewami
Okrywamy winorośl
Osłaniamy fuksję
Związujemy jukę
Przycinamy pelargonie
Mam nadzieję, że Ktoś skorzysta z tych rad