Mój ogródek - kogra - 1cz. 2007r

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Raczek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2007, o 21:26
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

kogra pisze:Dzięki wszystkim za wsparcie i słowa pocieszenia. Z własnego doświadczenia wiem, że każde przykre doświadczenie niesie dla nas jakieś przesłanie, coś w nas zmienia, sprawia że na pewne rzeczy zaczynamy patrzeć inaczej. Jeden człowiek niewiele znaczy w obliczu nieszczęścia jakie go spotyka, ale kiedy jesteśmy w grupie, rodzinie, kolektywie, który nas wspiera nie straszne nam nawet najcięższe chwile próby.
A więc trzymajcie się razem i wspierajcie w waszych domach, pracy, rodzinie tak jak robimy to tutaj a życie będzie o wiele łatwiejsze i przyjemniejsze i nigdy nie będziemy się czuli osamotnieni. :wink: :D

Obrazek
Grażynko ,ale pięknie piszesz.Masz racje,bycie w grupie bardzo ułatwia przejście przez trudne chwile.
Tylko czemu tych chwil jest ostatnio tak dużo?
Czasami też mi się marzy takie "niedźwiadkowe zaśnięcie".

Fajne zimowe zdjęcia,szczególnie te z karmnikiem.
Aż wstyd się przyznać,ale ja jeszcze nie mam karmnika.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Awatar użytkownika
k-c
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 wrz 2007, o 15:53
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Grażynko - ale po wigili jest sylwester - póżniej karnawał :D i jakże tu przespać zimę :D (z mniej przyjemnych to jeszcze S.E.S.J.A. - czyli skrót od system eliminacji studenta już aktywny :D)
pozdrawiam, Karol
moje wątki
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aniu - nic straconego, zawsze możesz jeszcze karmnik postawić lub nasypać ziarna pod snopkiem lub naczyniem z jednej strony otwartym. Ptaszki to nasi bracia mniejsi, którzy też potrzebują wsparcia z naszej strony.

Karolku - myślę że jak na tak bystrego studenta, to sesja okaże się "małym piwkiem", a po zdanej sesji to już tylko zostanie Ci ;:136 i karnawał, nie mówiąc już o sylwestrze. I tego Ci życzę.
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
k-c
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

oby Grażynko oby :) bo o większość przedmiotów się nie obawiam - tylko o agrofizykę - tu mogą być poważne schody :P
pozdrawiam, Karol
moje wątki
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Karolku to zrób sobie dobrą ściągę. Dziewczyny piszą na udzie a chłopcy na ręce - podkaszesz rękaw i łatwo ściągniesz co trzeba. Ale myślę że i tu nie będzie potrzeba ściągi , bo pytania będą łatwe i dasz sobie rady. Wierzę w Ciebie.
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Od: 16 sie 2006, o 14:39
Kontakt:

Post »

Agrofizyka będzie ustna?
Dasz sobie radę,tak jak przewiduje Grażynka.
Jeszcze masz trochę czasu na uzupełnienie wiadomości a potem bedziemy Ci podpowiadać. :D
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Karo a co chcesz podpowiadać Karolkowi. Przecież on i tak wszystko umie a z agrofizyki to pewnie mogłybyśmy uczyć się obie od niego, a przynajmniej ja to na pewno. :wink: :)
Grażyna.
kogro-linki
barbarka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 maja 2007, o 22:38

Post »

Dawno do Ciebie nie zaglądałam Grażynko , mam nadzieję , że u Ciebie już lepiej :)

Zimowe zdjatka w tak ciepłym słoneczku są rewelacyjne :wink:

Pozdrawiam cieplutko :D
Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Barbarko cieszę się że do mnie zawitałaś.Moja sytuacja się trochę skomplikowała, ale mam nadzieję że jakoś sobie poradzę - po prostu nie mam wyjścia i muszę się dostosować.
Dzisiaj pada deszcz lub jest pochmurno, więc i nastrój nie za bardzo optymistyczny. Jednak myślę, że niedługo doczekamy znowu słoneczka i zaraz się nastrój nam wszystkim poprawi. :wink: :)
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
Raczek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2007, o 21:26

Post »

kogra pisze:Barbarko cieszę się że do mnie zawitałaś.Moja sytuacja się trochę skomplikowała, ale mam nadzieję że jakoś sobie poradzę - po prostu nie mam wyjścia i muszę się dostosować.
Dzisiaj pada deszcz lub jest pochmurno, więc i nastrój nie za bardzo optymistyczny. Jednak myślę, że niedługo doczekamy znowu słoneczka i zaraz się nastrój nam wszystkim poprawi. :wink: :)
Trzymaj się Grażynko dzielnie i myśl pozytywnie.

"Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło"

To moja dewiza życiowa,która bardzo mi się w życiu sprawdza.
;:215 ;:215 ;:215 ;:215
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Aniu - właśnie to powiedzenie cytowałam wcześniej. Pewno też po czasie znajdę i dobrą stronę tej sytuacji.Chociaż nie będzie to łatwe. Ale człowiek potrafi unieść bardzo dużo. Już nieraz byłam w trudnej sytuacji i zawsze wychodziłam z tego cało, więc i tym razem też tak będzie - mam nadzieję. ;:333
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
k-c
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

niby tak tylko by dotrzeć do egzaminu trzeba zaliczyć labolatoria :P - bo sam egazmin to spokojnie się na pisze - bo egzaminatora mamy takiego że u niego można poprawiać do skutku :D gorzej właśnie z zaliczeniem laborek
pozdrawiam, Karol
moje wątki
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

A o co chodzi w tych laborkach. Czy macie tam robić jakieś mikstury, doświadczenia czy rozkład substancji na czynniki pierwsze ?

Dzisiaj jest taka pogoda, że najlepiej zaszyć się w mysiej dziurze a moje zwierzaki zajmują się tym co widać poniżej. :wink:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Grażyna.
kogro-linki
Grzegorz B

Post »

Grażynko, chętnie bym sobie posiedział przy tym kominku ... od razu robi się cieplutko na sam widok. Zwierzaczki mają raj na ziemi u Ciebie :wink:

Grażynko mam nadzieję, że wszystko się ułoży i znowu pełna entuzjazmu będziesz spoglądać beztrosko na świat. Zgadzam się, że w otoczeniu przychylnych nam dusz, wszystko wygląda jaśniej i łatwiej znieść nawet najgorsze tragedie, więc życzę, aby tej dobrej energii wokół Ciebie nie brakowało i pamiętaj, że olbrzymie jej pokłady systematycznie płyną niebiańskim szlakiem do Ciebie, również znad morza ;:31
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Grzesiu - wielkie dzięki za ten tęczowy most pozytywnej energii znad morza od Ciebie. Wiem że jest ofiarowany z głębi serca a intencje są czyste. Bardzo dziękuję. ;:18
Grażyna.
kogro-linki
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”