Geniu...
Widzę po zdjęciu jakieś krople wody na kwiatach hymm czyżby u Ciebie zaczę.ło padać ??
U mnie lała całą noc i do tej pory jeszcze kapie .... łe łe nie da POROBIĆ W OGRODZIE a takie plany były..
Geniu storczyk bajeczny, mam nadzieję, że dobrze przetrwa te deszczowe dni .Irysek piękny , cudny kolorek, a zdjęcia ogrodowych zakątków bajeczne, tak wspaniale kwitną Ci azalie, aż nie mogę się napatrzeć
Geniu! w nocy burza ,a od rana leje nawet nie ma jak popodpierać, a co dopiero robić zdjęcia irysów. Widzę ,ze w końcu i u Ciebie zaczynają królować kwitnące irysy
Witaj Geniu piękne te Twoje iryski, paleta barw do pozazdroszczenia Czy to możliwe,aby irysy pozmieniały kolory,bo u mnie większośc jest jednakowa,a miałam sporo kolorków(chyba że zostały zjedzone) Cudny ten Twój ogród
Gieniu
szkoda ,że te piękne iryski nie kwitły jak byłam u Ciebie ,zakwitł mój kolejny irysek ,miał być fryzowany zaglądnij do mnie zobacz ,ja też się nacięłam ,nie tylko Ciebie to spotkało
Przemku, Martyno,Igor,dkny, Agnieszko dzięki za miłe komentarze .
Ewuniu bardzo mi przykro że burza poprzewracała iryski , mam nadzieje że je jakoś uratujesz bo przecież dopiero zaczynają kwitnąć ja ciągle zaglądam do Ciebie co nowego zakwitło .
Ewo moje iryski nie zmieniają kolorów .
Jolu masz rację czas na nowy , a kory rzeczywiście ciągle mało .
Genia
Geniu jeszcze się załapałem na końcówkę wątku , następny wpis będzie już chyba
w nowej części . Hostowa rabata bardzo ładnie się prezentuje - kora dodaje uroku i ograniczy chwasty
(będziesz mieć więcej czasu dla wnusi )
Geniu widzę, że kora już wysypana, bardzo ładnie się prezentują hosty, ale wiesz, jak one się rozrosną, to już nie będzie gdzie palca wcisnąć, takie będzie zagnieżdżenie Zakątek z RH, budzi podziw, bajeczny widok.
A na jednej ze stron zobaczyłem taki niebieski, delikatny kwiat, przypomina mi mak, cóż to jest
o o o o... jeszcze ja...
Geniu hostowisko superanckie chyba już mówiłem... ale lepiej powtorzyc jak coś jest takie fajne...
zainspirowałem sie i też założe hostowisko już niebawem...
trzymam kciuki za pogode u wszystkich znajomych forumowiczów i w ogóle pogody życzę...