Moja rabatka - perdii
Re: Moja rabatka - perdii
Lubię rącznika szczególnie tego o czerwonych liściach.Czasami kupię nasiona czerwonego a jest zielony
, ale i tak jest piękny
- ewamaj66
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Może nie jest to moja ukochan roślina, ale lubię mieć kilka rączników na rabatach-jak nie zapomnę wysiać albo coś się nie stanie z siewkami to zwykle mam.
Ja mam problem z wybraniem ulubionej rośliny. Wszystkie uwielbiam tak samo. Oczywiście nie licząc chwaściorów, a najgorzej nie lubię perzu
Czego nie lubię to mogę bezproblemowo określić 
- ewamaj66

Moje ulubione to jednak róże
A potem to już nie wiem 
- Priam
- Przyjaciel Forum

- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Widzę, że większość ogrodników rozpoczęła wysiewy na rozsady ;) U mnie na parapecie pięknie wyrosły żółta i czerwona papryka. Zielona raczej zostanie spisana na straty... Natomiast z lobelią nie mam dobrych doświadczeń. Za każdym razem padały. Tak więc fajnie że chociaż Tobie się udaje.
Czytałam w wątkach o zakupach i też troszkę zamówiłam :
DALIE ?
DEKORACYJNA DUET, KAKTUSOWA MINGUS RANDY, KAKTUSOWA VUURVOUGEL, KAKTUSOWA SHOW AND TELL, DEKORACYJNA EXTASE ROSE, DEKORACYJNA GRAND PRIX, DEKORACYJNA HI IMPACT, DEKORACYJNA LADY DARLENE, KAKTUSOWA FERNCLIF ILUSION, DEKORACYJNA BADICIOUS, DEKORACYJNA LAMBADA,
SZAŁWIA - SALVIA HOT LIPS,
JEŻÓWKA GROEN
Drzewka:
Jabłoń sikkimska, Modrzew japoński 'Diana', Metasekwoja chińska, Kasztan jadalny, Oczar wirginijski, Robinia biała (akacja)
Priam lobelie są urocze i ja któregoś roku do gruntu wysadzałam mikroskopijne roślinki. Za późno wysiałam i były naprawdę malutkie, ale pięknie urosły i cieszyły mnie do mrozów
DALIE ?
DEKORACYJNA DUET, KAKTUSOWA MINGUS RANDY, KAKTUSOWA VUURVOUGEL, KAKTUSOWA SHOW AND TELL, DEKORACYJNA EXTASE ROSE, DEKORACYJNA GRAND PRIX, DEKORACYJNA HI IMPACT, DEKORACYJNA LADY DARLENE, KAKTUSOWA FERNCLIF ILUSION, DEKORACYJNA BADICIOUS, DEKORACYJNA LAMBADA,
SZAŁWIA - SALVIA HOT LIPS,
JEŻÓWKA GROEN
Drzewka:
Jabłoń sikkimska, Modrzew japoński 'Diana', Metasekwoja chińska, Kasztan jadalny, Oczar wirginijski, Robinia biała (akacja)
Priam lobelie są urocze i ja któregoś roku do gruntu wysadzałam mikroskopijne roślinki. Za późno wysiałam i były naprawdę malutkie, ale pięknie urosły i cieszyły mnie do mrozów
- Kriss1515
- 1000p

- Od: 15 cze 2012, o 21:16
Hej.
Wpadam z rewizytą. Już widzę wiosenne siewy.
- ewamaj66

Nie oparłaś się
Wcale się nie dziwię, na forum aż huczy od rozmów o zakupach dokonanych i planowanych;:306
- zielonajagoda

- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Kontakt:
O, Gosiu, ale się zadaliowałaś
, ja kasztana jadalnego posadziłam w zeszłym roku, zresztą jak i figę, okryłam na zimę, i mam nadzieję że jak jedno, tak i drugie, nie umarznie. Dobrej nocy, dzisiaj jestem skonana 
Miło mi wpadaj częściej.Kriss1515 pisze:Hej.![]()
- ewamaj66

Gosia, na pewno są rośliny, które lubisz-i tym rób zdjęcia na okrągło
Róż mam ponad setkę, a najwięcej zdjęć zrobiłam ulubionym-New Dawn, Dainty Bees, Christine Helene i Granny 
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
ej,tam każdy ogród jest inny,niepowtarzalny, i na pewno ma wiele ciekawych rzeczy , roślinek do pokazania. 
- dotii

- Od: 18 cze 2012, o 07:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Kochana ,każda fotka która przedstawia przyrodę nie tylko ta w ogrodzie jest jedyna i niepowtarzalna
Wiec jeśli spotkasz jeża ,bociana lub drzewo owocowe pięknie kwitnące ,uchwyć to na fotce ,osobiście uwielbiam takie widoki 
Mój zielony raj.
Zapraszam do mojej cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=72247" onclick="window.open(this.href);return false;
Wymienię/Kupię/Sprzedam http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 53&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam do mojej cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=72247" onclick="window.open(this.href);return false;
Wymienię/Kupię/Sprzedam http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 53&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- Priam
- Przyjaciel Forum

- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
Sam wolę kupić duża sadzonkę lobelii i przynajmniej nie muszę się złościć, że nic mi nie wyrosło.
- zielonajagoda

- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Kontakt:
I wszystko w tym temaciedotii pisze:Kochana ,każda fotka która przedstawia przyrodę nie tylko ta w ogrodzie jest jedyna i niepowtarzalnaWiec jeśli spotkasz jeża ,bociana lub drzewo owocowe pięknie kwitnące ,uchwyć to na fotce ,osobiście uwielbiam takie widoki