Marioluś zewsząd, skąd się tylko da

Grażynko samochodem wozimy,
Zazwyczaj późnym latem i jesienią najwięcej idzie znaleźć
Kasiu
 dziękuję
  dziękuję Jadziu
 White w tym roku była bardzo licha, przesadziłam ją w inne miejsce i tam się odrodziła, może przez to tak późno kwitnie?
  White w tym roku była bardzo licha, przesadziłam ją w inne miejsce i tam się odrodziła, może przez to tak późno kwitnie?

, zapraszam do mnie
 , zapraszam do mnie  

, przepięknie komponujesz rabaty ale największe wrażenie zrobiła na mnie znajomość nazw roślin które pokazujesz , ja dopiero się tego od Was uczę
 , przepięknie komponujesz rabaty ale największe wrażenie zrobiła na mnie znajomość nazw roślin które pokazujesz , ja dopiero się tego od Was uczę   , kiedyś róża to była róża , dziś sama jestem ciekawa co mam . Pięknie u Ciebie i dziękuję
 , kiedyś róża to była róża , dziś sama jestem ciekawa co mam . Pięknie u Ciebie i dziękuję   

, jeśli tak to zdrowia , zdrowia i zdrowa , bo jak jest ono to świat się da zawojować i dla Ciebie szczęścia , miłości , radości i ....pieniędzy bo niestety są ważne
 , jeśli tak to zdrowia , zdrowia i zdrowa , bo jak jest ono to świat się da zawojować i dla Ciebie szczęścia , miłości , radości i ....pieniędzy bo niestety są ważne   Pozwolę sobie obdarować Cię kwiatkiem na urodziny ;
 Pozwolę sobie obdarować Cię kwiatkiem na urodziny ;