Szkoda, ze narcyzy Ci nie rosną, nawet nie wiedziałam, że mogą być z nimi takie problemy. U mnie nawet tulipany botaniczne kiepsko rosną, jeden sezon i potem liście, albo całkiem znikają, chyba za mokro.
Ogródek AGNESS
- alana
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS
Ale u Ciebie już ładnie, tak kolorowo, zielono i czysto
Ja za "chiny" nie wyrabiam się z porządkowaniem swoich rabat. Aż miło popatrzeć na Twój uroczy ogródek.
Szkoda, ze narcyzy Ci nie rosną, nawet nie wiedziałam, że mogą być z nimi takie problemy. U mnie nawet tulipany botaniczne kiepsko rosną, jeden sezon i potem liście, albo całkiem znikają, chyba za mokro.
Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie
- JacekP

- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Widzę na zdjęciach, jak dużo pracy zrobiłaś, podsypując kamienie korą, by trawa nie wchodziła.
Ale i tak koszenia nie zazdroszczę
Ale i tak koszenia nie zazdroszczę
- gosiaczek12a11
- 500p

- Od: 1 kwie 2012, o 17:20
Też mi się marzy zielone tło za huśtawką , ale to nie do wykonania bo z tyłu jest warzywnik.
Po za tym dzieciaki się tak huśtają wysoko że połamały by cały tył , więc musi być jak jest.
Nawet musieliśmy obciąć płotek który był oddzieleniem między zielonym zakątkiem a warzywnikiem , gdyż było to zbyt niebezpieczne dla dzieciaków w czasie gdy się huśtały. A jednak płotek ten był jakimś wykończeniem , ale trudno.
U ciebie wygląda to bajecznie , chyba się już powtarzam ale co tam będzie mi wybaczone
Po za tym dzieciaki się tak huśtają wysoko że połamały by cały tył , więc musi być jak jest.
Nawet musieliśmy obciąć płotek który był oddzieleniem między zielonym zakątkiem a warzywnikiem , gdyż było to zbyt niebezpieczne dla dzieciaków w czasie gdy się huśtały. A jednak płotek ten był jakimś wykończeniem , ale trudno.
U ciebie wygląda to bajecznie , chyba się już powtarzam ale co tam będzie mi wybaczone
- slotys

- Od: 9 lut 2012, o 09:53
Aga , wpadłam w depresję oglądając spacerując po Twoim ogrodzie
. Wszystko takie dopieszczone , wypielęgnowane , zadbane . Po prostu cudna wiosna ...
Nie mam szans ogarnąć tak idealnie "moich hektarów" . Tylko pozazdrościć ... 
- magenta

- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Agnieszko ale się zgapiłam, wiosna u ciebie już taka piękna! Ale jestem, troszkę spóźniona 
-
PEPSI

- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Aguś, pięknie u Ciebie. Wszystko tak zaaranżowane, że aż chce się tam być, spacerować...tylko Ty sama wiesz, ile to wymaga pracy.
-
Pashmina2006

- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Aguś co słychać? Jak z pogodą u Ciebie?
-
DTJ_1

- Od: 14 lis 2013, o 15:50
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Kochani, czy wybaczycie, że odpowiem Wam wszystkim w jednym poście ?
Nie było mnie kilka dni na forum.... musiałam się zresetować
Monisiu, Mariolu, Iwonko, Aguś, Wiolu, Grażko, Grażynko, Reniu, Kasiu, Aniu, Marysiu, Basiu, Jagódko, Sylwio, Jolu, Gabi, Aniu, Iwonko, Olu, Alu, Jacku, Gosiaczku, Małgosiu, Kasiu, Małgosiu, Madziu, Dorotko dziękuję Wam bardzo za odwiedziny i za miłe słowa o kwiatuszkach i ogródku
Teraz wrzucę kilka fotek i zaproszę Was na spacer po mojej prywatnej wiośnie, a następnie , powędruję w odwiedziny do Waszych ogródków
U mnie dziś piękny dzień, cieplutko, słoneczko świeci, ptaszki wydzierają się wniebogłosy....
Niedługo wybieram się do prac ogrodowych.... wczoraj też cały dzień spędziłam czynnie na rabatkach
rozsypałam kolejnych 10 worków kory, powyrywałam część rosnącego na wyścigi zielska, powalczyłam z trawą wysianą w płożących iglakach ( tragedia
) za chwilę dalszy ciąg tych prac
Zapraszam na wędrówkę zielonymi alejkami

Nie było mnie kilka dni na forum.... musiałam się zresetować
Monisiu, Mariolu, Iwonko, Aguś, Wiolu, Grażko, Grażynko, Reniu, Kasiu, Aniu, Marysiu, Basiu, Jagódko, Sylwio, Jolu, Gabi, Aniu, Iwonko, Olu, Alu, Jacku, Gosiaczku, Małgosiu, Kasiu, Małgosiu, Madziu, Dorotko dziękuję Wam bardzo za odwiedziny i za miłe słowa o kwiatuszkach i ogródku
Teraz wrzucę kilka fotek i zaproszę Was na spacer po mojej prywatnej wiośnie, a następnie , powędruję w odwiedziny do Waszych ogródków
U mnie dziś piękny dzień, cieplutko, słoneczko świeci, ptaszki wydzierają się wniebogłosy....
Niedługo wybieram się do prac ogrodowych.... wczoraj też cały dzień spędziłam czynnie na rabatkach
Zapraszam na wędrówkę zielonymi alejkami
- dorcia7

- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Cudny jest Twój ogród-cieszę się że powróciłaś na łono forumowe
- jola1

- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
Aga jesteś bardzo zapracowana, ja sobie trochę leniuchuję bo w niedzielę przeszły bardzo ulewne burze i wczoraj do południa padało więc na prace w ogrodzie jest za mokro.
Dzisiaj jest ciepło i słonecznie ale pozostaje podziwiane przyrody.
Wysypywałam kiedyś korą w żurawkach ale dałam sobie spokój.
Dzisiaj jest ciepło i słonecznie ale pozostaje podziwiane przyrody.
Wysypywałam kiedyś korą w żurawkach ale dałam sobie spokój.
- Tajka

- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Agniesiu cieszę się, że jesteś .
Cudnie masz wysprzątane w ogrodzie, a kwiaty wspaniale kwitną i trawa zieloniutka . Bajecznie to wszystko wygląda.
U mnie taka wąska trawka zaatakowała floksy szydlaste i pigwowca.
Cudnie masz wysprzątane w ogrodzie, a kwiaty wspaniale kwitną i trawa zieloniutka . Bajecznie to wszystko wygląda.
U mnie taka wąska trawka zaatakowała floksy szydlaste i pigwowca.
- sweety

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Ale u Ciebie soczyście zielono 
- imwsz

- Od: 22 lip 2011, o 19:39
Cieszę się, że nie było tak trudno z tym restartem 
Pozdrawiam - Ilona
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
-
DTJ_1

- Od: 14 lis 2013, o 15:50
fajny ten spacerek bardzo relaksujący szczególnie jak się siedzi w pracy
najbardziej zazdroszczę Ci teraz tego pięknego dnia, ciepła,słoneczka i ptaszków wydzierających dzioby