Działka Marysi (kiedyś ściernisko, teraz San Francisco) cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Działka Marysi (kiedyś ściernisko, teraz San Francisco) cz.2

Post »

Marysiu - widzę grządki pierwsza klasa, ja swoje też już zrobiłam w strugach deszczu w sobotę ;:224 ale cóż pogody się nie wybiera, zaplanowane - trzeba wykonać ;:131 .Twoja wnusia 1 czerwca a moja młodsza Izabela 3 czerwca skończy 3 latka i ja 3 czerwca skończę 3.... ;:333 -nauczycielkę ma starszą więc ta to dopiero indywidualistka. Tulipanki śliczne- te białe rozwinięte - cudo.
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49

Post »

Marysiu pięknie Ci rośnie groszek ,mojego jakieś stworki podjadają , myślałam ze to ślimaki,posypałam im papu ,i nic nie ma ich śluzu na tej grządce, więc chyba to coś innego zasmakowało w moim groszku,mam nadzieję że odbije i skosztujemy :wit
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
Paulii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lut 2013, o 15:03

Post »

Witaj Marysiu :wit Kolejne piękne tulipanki Ci kwitną sporo pewnie ich posadziłaś :D
Warzywniak piękny taki czyściutki , hosty śliczne, borówka pięknie kwitnie. :)
Pauli :) "To możli­wość spełnienia marzeń spra­wia, że życie jest tak fascynujące"
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Marysiu miłego dnia ;:3
Ślicznie u twoim ogrodzie ;:63
Pozdrawiam Alicja
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Zmartwiłaś mnie tą chorobą wnusia....mam nadzieję, że już po wszystkim. Mocno go wycałuj ;:196
A Twoje groszki są takie, że jestem zła na swoje....moich prawie nie widać, a siałam juz bardzo dawno, może je coś zeżarło pod ziemią. W tym roku raczej groszku nie podjemy sobie z Zuzą. A tak poz tym to pięknie i kolorowo u Ciebie, warzywniaczek ;:333
Awatar użytkownika
Wolusia
1000p
1000p
Od: 12 sty 2013, o 17:37

Post »

Wielka różnorodność tulipanów. Strzępiaste cudowne. Widzę, ze pomidorki i selery juz zamieszkały w gruncie- moje też. :wit
Awatar użytkownika
Ave
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2008, o 12:11
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ja z warzywkami jeszcze czekam... ta zimna Zośka mnie wstrzymuje... ale jak widzę Twoje to aż mnie skręca, żeby kupić sadzonki na ryneczku.
Awatar użytkownika
nifredil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2012, o 23:21

Post »

Marysiu, jak pięknie u ciebie. Te obwódki z tulipanów dopiero teraz pokazują jak kolorowo może być w ogrodzie. Podziwiam też twoją rabatę hostowo żurawkową. U mnie brakuje tych roślin ze względu na brak miejsca :( tak więc z napatrzę się w zaprzyjaźnionych ogrodach..i może kiedyś wygospodaruję jakieś zacienione miejsce ;:224
Awatar użytkownika
MariaWy
1000p
1000p
Od: 3 lip 2011, o 22:12

Post »

dorkow0 pisze:Witaj Marysiu... ;:196
Ale masz cudowną kolekcję Tulipanów, i takie śliczne są... Grządki wypielęgnowane i czyściutkie... ;:138
Kiedy ja się obrobię, to nie wiem... :wink:
Serdeczności... ;:168
Dorotko dziękuję ;:196 Obrobisz się obrobisz.

-- 30 kwi 2014, o 21:14 --
DTJ_1 pisze:Marysiu - widzę grządki pierwsza klasa, ja swoje też już zrobiłam w strugach deszczu w sobotę ;:224 ale cóż pogody się nie wybiera, zaplanowane - trzeba wykonać ;:131 .Twoja wnusia 1 czerwca a moja młodsza Izabela 3 czerwca skończy 3 latka i ja 3 czerwca skończę 3.... ;:333 -nauczycielkę ma starszą więc ta to dopiero indywidualistka. Tulipanki śliczne- te białe rozwinięte - cudo.
Dorotko dzięki za pochwały moich tulipanków ;:196 ,ale miałaś prezent na urodziny . ;:4
Awatar użytkownika
MariaWy
1000p
1000p

Post »

gracha pisze:Marysiu pięknie Ci rośnie groszek ,mojego jakieś stworki podjadają , myślałam ze to ślimaki,posypałam im papu ,i nic nie ma ich śluzu na tej grządce, więc chyba to coś innego zasmakowało w moim groszku,mam nadzieję że odbije i skosztujemy :wit
Grażynko może ptaki Ci wyjadają groszek ????, ja miałam tak w tamtym roku, dopiero jak poprzykrywałam gałązkami miałam groszek.
Awatar użytkownika
MariaWy
1000p
1000p

Post »

Paulii pisze:Witaj Marysiu :wit Kolejne piękne tulipanki Ci kwitną sporo pewnie ich posadziłaś :D
Warzywniak piękny taki czyściutki , hosty śliczne, borówka pięknie kwitnie. :)
Paulinko rzeczywiście trochę tych tulipanków posadziłam. ;:108 .W hostach niestety kret strasznie ryje. ;:134 a borówki w tym roku pierwszy raz tak mi zakwitły i strasznie się z tego cieszę. :heja

-- 30 kwi 2014, o 21:24 --
alicjad31 pisze:Marysiu miłego dnia ;:3
Ślicznie u twoim ogrodzie ;:63
Alu dziękuję ;:196 I tobie życzę miłych dni.
Awatar użytkownika
MariaWy
1000p
1000p

Post »

PEPSI pisze:Zmartwiłaś mnie tą chorobą wnusia....mam nadzieję, że już po wszystkim. Mocno go wycałuj ;:196
A Twoje groszki są takie, że jestem zła na swoje....moich prawie nie widać, a siałam juz bardzo dawno, może je coś zeżarło pod ziemią. W tym roku raczej groszku nie podjemy sobie z Zuzą. A tak poz tym to pięknie i kolorowo u Ciebie, warzywniaczek ;:333
Małgosiu dziękuję za troskę o mojego wnusia jest już w domu ale tak do końca zdrowy nie jest , ma uszkodzony błędnik są to powikłania po anginie. ;:145 będzie dochodził do siebie kilka miesięcy. ;:108
Małgosiu może i Twój groszek posmakował ptakom.????

-- 30 kwi 2014, o 21:32 --
Wolusia pisze:Wielka różnorodność tulipanów. Strzępiaste cudowne. Widzę, ze pomidorki i selery juz zamieszkały w gruncie- moje też. :wit
Wiolu Bardzo dziękuję za miłe słowa. ;:108 Seler i por już rosną w gruncie ale pomidorków nie sadziłam ;:185 .
Awatar użytkownika
MariaWy
1000p
1000p

Post »

Ave pisze:Ja z warzywkami jeszcze czekam... ta zimna Zośka mnie wstrzymuje... ale jak widzę Twoje to aż mnie skręca, żeby kupić sadzonki na ryneczku.
Ewuniu i ja się obawiam zimnej Zośki ale nie mogłam się powstrzymać , wszędzie kuszą tymi sadzonkami , a jeszcze jak jest ciepło to człowiek traci zdrowy rozsądek a potem się martwi. ;:108

-- 30 kwi 2014, o 21:39 --
nifredil pisze:Marysiu, jak pięknie u ciebie. Te obwódki z tulipanów dopiero teraz pokazują jak kolorowo może być w ogrodzie. Podziwiam też twoją rabatę hostowo żurawkową. U mnie brakuje tych roślin ze względu na brak miejsca :( tak więc z napatrzę się w zaprzyjaźnionych ogrodach..i może kiedyś wygospodaruję jakieś zacienione miejsce ;:224
Kochana Sabinko podziwiaj do woli , myślę że szybko wygospodarujesz kawałek miejsca na hosty ;:108 ;:108
Awatar użytkownika
MariaWy
1000p
1000p

Post »

Dziś moja działka w artystycznym wydaniu, :;230 :;230 :;230

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

-- 30 kwi 2014, o 21:45 --

Obrazek Obrazek

-- 30 kwi 2014, o 21:46 --

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A ten Gość to ERA sunia mojej synowej.
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49

Post »

Marysiu artystyczne zdjęcia z Sunią i z Twoim ogrodem cudowne,śliczne masz też niebo nad swoją działką ;:138 ;:215
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”