Moja działka na Kaszubach

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Madziagos
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 10 kwie 2012, o 21:44
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Moja działka na Kaszubach

Post »

Zabłąkałam się dziś przypadkiem do Twojego ogródka. Będę odwiedzać i przyglądać się, jak powstaje, tym bardziej, że mieszkamy w tym samym rejonie.
Z pozdrowieniami, Magda
Moje wątki Moje drogi... Aktualny
Awatar użytkownika
nifredil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2012, o 23:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Czekałam na te zdjęcia ;:65 Ale kamienisków ;:oj póki co faktycznie wygląda to jak ogromne pole archeologiczne, ale idzie ku dobremu, a dodatkowo zaliczyłaś opalanie przy tej pracy :lol: Będzie dużo miejsca na nowe chciejstwa ;:224
Awatar użytkownika
kajko278
500p
500p
Od: 20 sty 2013, o 17:32

Post »

dorcia7 dziękuję że wpadłaś i oczywiście zapraszam częściej ;:65
Madziagos witaj kaszubko w moich skromnych progach :tan , wpadaj wpadaj i to jak najczęsciej ;:304
:wit Sabinko żebyś Ty wiedziała ile ja bym chciała mieć tego chciejstwa że oho ho ;:172 . Musiałabym te moje kamyczki oddać z powrotem na pole skąd je przywlekłam bo miejsca już by dla nich nie było ;:306
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

Ja jestem za każdym pobytem na forum w Twoim wątku,nie zawsze co prawda coś napiszę,ale jestem na bieżąco :wit
Awatar użytkownika
kajko278
500p
500p

Post »

Dziękuję Ci Dorotko, kochana jesteś ;:196
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Darcie darni to dla mnie najgorsza robota w ogrodzie :roll:

Brawo, Karinko, napracowałaś się niesamowicie, ale już jest efekt, a jak przyjdą rośliny - wyobrażam sobie, co się będzie działo na rabacie... Skalniak też dasz radę pięknie obsadzić... Możesz być z siebie dumna!

Pozdrawiam słonecznie,
A
Awatar użytkownika
kajko278
500p
500p

Post »

Witaj Aguś ja też tego nie lubię robić ale jak się nie ma czasu na bieganie i ćwiczenia żeby zgubić zimowy tłuszczyk to polecam gorąco ten sposób ;:306
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Oj, wiem coś o tym... sama darłam jakiś czas temu, ale poza gubieniem kalorii, nieźle sobie nadwyrężyłam kręgosłup... nigdy więcej ;-)
Awatar użytkownika
kajko278
500p
500p

Post »

Już ja to widzę " nigdy więcej". Ja też tak za każdym razem mówię jak wchodzę do domu w pół zgięta a na drugi dzień szpadel i jadę z tym koksem ;:172 bo już mam plan co w tym miejscu zasadzę ;:65
Awatar użytkownika
sniezek
100p
100p
Od: 19 lis 2011, o 20:22

Post »

Karinko, kawał dobej roboty wykonałaś z usuwaniem darni, same kwiatki tam będą ?
Ciekawa jestem skalniaczka , bedę zaglądać do Ciebie :wit

Zazdroszczę tylu siewek , ja mam niestety ograniczone miejsce , bo w 1 pokoju mieszkamy , reszta czeka na dokonczenie remontu ;:145
Awatar użytkownika
kajko278
500p
500p

Post »

Witaj Dominiczko w moich skromnych progach :wit . W większości będą kwiaty ponieważ kocham kolory i chcę mieć ich jak najwięcej na działce ,ale byłam dzisiaj w ogrodniczym i jak zwykle oprócz tego co miałam kupić dokupiłam jeszcze kłącze Gunnery olbrzymiej no bo przecież nie mogę wyjść z pustą ręką i teraz mam problem gdzie ją wsadzę :;230 ;:124, a co do moich zasiewów to właśnie wykorzystałam jeszcze niedokończoną w surowym stanie klatkę schodową na piętro :tan ale jest ogrzewana więc rośnie ;:333
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 kwie 2007, o 20:04

Post »

Karino - jestem pod wrażeniem :shock: Ja też likwiduję darń ale nigdy tyle na raz, no ale i latek mam nieco więcej niż Ty ;:306
Napisałaś na poprzedniej stronie: " Zobaczcie czym pomysłowa Karina wsparła wierzbę hakuro na drugim zdjęciu-kijem od miotły i to jeszcze niebieskim :;230 :;230"
No to muszę Ci powiedzieć, że pomysłowa Amba w zeszłym roku kijem od mopa - ale niestety brązowym :cry: podparła lilię orientalną Conca d'Or. Widocznie Kaszubki takie pomysłowe :;230
Awatar użytkownika
nifredil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2012, o 23:21

Post »

Dziewczyny, podpiera się tym co jest pod ręką ;:173 Karina, przyznaj, jak twoje plecy po ostatnim darniodarciu ;:224 W tamtym roku przechodziłam przez to samo.. sama przerzucałam kompost w inne miejsce, sama przesiewałam niepoliczalne ilości taczek ziemi.. Bary i ramiona miałam jak kulturysta :;230 ale było warto ;:170
Awatar użytkownika
kajko278
500p
500p

Post »

:wit Marysiu podpieram faktycznie wszystkim co się da, wymyśliłam nawet sposób na jeżyny żeby tak bidulki po ziemi się nie plątały postawiłam im kratownicę z siatki do zbrojenia wylewek i podwiązałam drutem od płotu ;:306
Sabinko jeszcze trochę rwania darni a będę mogła dawać lekcję ćwiczeń aerobowych bo wszyscy pomyślą że chodzę na aerobik :;230 ,ale ja się bardzo cieszę bo mam trochę zimowego tłuszczyku więc się przyda :tan ;:211
Awatar użytkownika
Paulii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lut 2013, o 15:03

Post »

:wit Witaj Karinko wśród zielono zakręconych przepiękna ta magnolia gwiaździsta :D
Piękne piwonie, Żylistek piękny :)
Śliczne wysiewy poczyniłaś i pięknie Ci wykiełkowały niech zdrowo Ci rosną
Piękny Żagwin i ile ma ślicznych pączków kwiatowych :roll:
Kawał dobrej roboty wykonałaś z usuwaniem darni ;:63
Mnie też prawdopodobnie czeka zrywanie darni w najbliższym czasie.
Cieplutko Pozdrawiam miłego udanego weekendu Ci życzę :D
Pauli :) "To możli­wość spełnienia marzeń spra­wia, że życie jest tak fascynujące"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”