Ależ piękna czerwona chryzantemka z żółtym środkiem...... uwielbiam te kwiaty
Jesień maluje wiejski ogród
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Jesień maluje wiejski ogród
Marysiu zdjęcia Fruczaka niesamowite.... ze też tak pozował do fotografii
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Marysiu
Piękne jesienne foteczki
A zwłaszcza zdjatka z furczakiem,,świetnie uchwycone
i zachody słoneczka śliczne są 
Piękne jesienne foteczki
A zwłaszcza zdjatka z furczakiem,,świetnie uchwycone
- zielonajagoda

- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Kontakt:
Marysiu, super że wyjazd był udany
, kilka dni spędzić w miłym towarzystwie to bardzo fajna sprawa, ale potem jak cudownie wraca się do domu, choćby z najwspanialszej podróży, zauważa się wtedy różne rzeczy których nie widziało się wcześniej i wszystko jest jakby trochę inne i nowe, ja tak przynajmniej mam przy powrotach do domu, pozdrawiam 
-
Fraszka_1
- 1000p

- Od: 16 cze 2013, o 15:41
No w sumie takMaska pisze: Fraszko kiedy te wszystkie cebulko są też i u nas a przynajmniej nikt ich nie przechwyci![]()
Piękne róże, a najpiękniejsza ta na pierwszym zdjęciu
Udał Ci się motylek
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Marysiu, miskant pięnie się przebarwił!
U mnie też z dnia na dzień póżółkło w ogrodzie, a teraz wracają ciepłe dni..jednak zmian w naturze nie cofniemy
U mnie też z dnia na dzień póżółkło w ogrodzie, a teraz wracają ciepłe dni..jednak zmian w naturze nie cofniemy
-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Fruczak to mój ukochany bibelocik w ogrodzie...
Machnęłas mu cudne foty kochana
Ale lepiej zeby juzsłodziak leciał od ciebie, te co nie odlecą na południe maja mała szanse przeżyć....
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Elciu a już myślałam że Ty też miałaś ćmę
Pati no widzisz! bo Ci za pieniądze tacy są bezwzględni, z tymi darmowymi można się umówić na dogodny termin
Jurku tak wczoraj wreszcie poczytałam trochę i do października fruczy po ogrodach
Aniu Droga ja też się uczę na FO przez te półtora roku to jakbym fakultet skończyła
Agnieszko wczoraj odniosłam wrażenie że on jest już oswojony
o ile ćmę można oswoić. w tym roku zamówiłam tą chryzantemkę i też mi się podoba - taka stokroteczka
Aniu dziękuję !
warunki do robienia zdjęć były wczoraj fantastyczne ale dzisiaj chyba też będą. Na pewno będą do pracy - idę sadzić przesadzać
Iwonko to było naprawdę miłe spotkanie i myślę że nasze też takie będzie, a wierzę że prędzej czy później......
Tak.... stan kuchni po powrocie mnie zaskoczył, bo mój M tworzy wina teraz a swojego bałaganu jakoś się nie widzi
Fraszko Natalko? cebulki można w internecie bez wychodzenia do miasta zakupić i wielu dostawców jest wiarygodnych a na FO zaraz wszyscy Ci powiedzą którzy
Taką różę możesz sobie na wiosnę z patyczka ode mnie wyhodować
Kochani znikam w ogrodzie do wieczora bo mam do posadzenia kilkanaście a przesadzenia kilka roślin i trzeba aurę wykorzystać! Pięknego dnia!
Wieczorem pobuszuję u Was bo już wyspana jestem, odrobiona będę to mogę noc naderwać
Kasiu w ostatniej serii zdjęć nie ma miskanta - to jest bambus ma ok 10 lat a w tym ogrodzie 8.
Tak wyjechałam zaraz po przymrozkach, a to są konsekwencje dalsze !
Dorotko ale październik to jeszcze jego czas byle pogoda mu dopisała, widać że zbiera zapasy na odlot. Też go lubię
Pati no widzisz! bo Ci za pieniądze tacy są bezwzględni, z tymi darmowymi można się umówić na dogodny termin
Jurku tak wczoraj wreszcie poczytałam trochę i do października fruczy po ogrodach
Aniu Droga ja też się uczę na FO przez te półtora roku to jakbym fakultet skończyła
Agnieszko wczoraj odniosłam wrażenie że on jest już oswojony
Aniu dziękuję !
warunki do robienia zdjęć były wczoraj fantastyczne ale dzisiaj chyba też będą. Na pewno będą do pracy - idę sadzić przesadzać
Iwonko to było naprawdę miłe spotkanie i myślę że nasze też takie będzie, a wierzę że prędzej czy później......
Tak.... stan kuchni po powrocie mnie zaskoczył, bo mój M tworzy wina teraz a swojego bałaganu jakoś się nie widzi
Fraszko Natalko? cebulki można w internecie bez wychodzenia do miasta zakupić i wielu dostawców jest wiarygodnych a na FO zaraz wszyscy Ci powiedzą którzy
Taką różę możesz sobie na wiosnę z patyczka ode mnie wyhodować
Kochani znikam w ogrodzie do wieczora bo mam do posadzenia kilkanaście a przesadzenia kilka roślin i trzeba aurę wykorzystać! Pięknego dnia!
Wieczorem pobuszuję u Was bo już wyspana jestem, odrobiona będę to mogę noc naderwać
Kasiu w ostatniej serii zdjęć nie ma miskanta - to jest bambus ma ok 10 lat a w tym ogrodzie 8.
Tak wyjechałam zaraz po przymrozkach, a to są konsekwencje dalsze !
Dorotko ale październik to jeszcze jego czas byle pogoda mu dopisała, widać że zbiera zapasy na odlot. Też go lubię
- Sosenki4

- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Marysiu masz widać bardzo specyficzny i gościnny ogród dla koliberka, przepiękne zdjęcia mu zrobiłaś
. Ogród o zachodzie słońca 
-
Fraszka_1
- 1000p

- Od: 16 cze 2013, o 15:41
Tak, tak, jestem Natalia 
A myślisz, że różę z patyczka da się wyhodować? Znaczy, czytałam o tym, nawet w moim wątku, ale czy się uda?
A myślisz, że różę z patyczka da się wyhodować? Znaczy, czytałam o tym, nawet w moim wątku, ale czy się uda?
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Marysiu, piękne zdjęcia, piękne wspomnienia i piłkarz na medal

- reniusia20
- 1000p

- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marysiu zdjecia pierwsza klasa!sweety pisze:Ale Ci się udało uchwycić fruczakaCudne zdjęcia
Piękne widoki to słoneczko i jesienne kwiaty
- lora

- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Maryś tak , tak bambus podoba mi się ..pięknie zdjęcie gra kolorów...nie musi być ich dużo ale czyje się ich piękno...
dziś tylko parę cebul posadziłam i czekałam na okna ..zadzwonili że będą w środę... 
- Maska

- Kontakt:
Marzenko fruczaki w tym roku pojawiły się w wielu ogrodach, a zdjęcie rzeczywiście wczoraj udało się zrobić najlepsze!
Natalko ta na zdjęciu jest z patyczka
więc Tobie też się uda
Iwonko dziękuję było bardzo miło, a piesio pieszczoch!
Reniu jak się czujesz ?
dziękuję za miłe słowa
Dzisiaj odwaliłam kawał dobrej roboty; zrobiłam nową grządkę z wczoraj przysłanymi różami. Przesadziłam bukszpany robiąc rządek oddzielający kwiatowe od warzywniaka. Przesadziłam róże okrywową na bardziej widoczne miejsce, hibiskus na słoneczne stanowisko.
Wykopałam borówkę (15 letnią) z miejsca gdzie się jej wyraźnie nie podobało i przesadziłam na druga borówczankę. Posadziłam wszystkie rośliny i gratisowe cebule (35 szt) od St. I po dostarczeniu kory obsypałam część posadzonych roślin. Jestem z siebie dumna
Oto nowa grządka.

i na owocowo

i dla Marysi moje miodunki - oczywiście oprócz tej co od niej dostałam

ta coś marnie przyrasta właściwie prawie wcale

groszek jeszcze ładnie kwitnie ale już nie pachnie
-- 11 paź 2013, o 18:50 --
Misiu jak przywiozą okna to będzie wielkie wydarzenie a cebule zdążysz posadzić
Wysłałabym Ci bambusa, ale strasznie trudno go wykopać
Natalko ta na zdjęciu jest z patyczka
Iwonko dziękuję było bardzo miło, a piesio pieszczoch!
Reniu jak się czujesz ?
dziękuję za miłe słowa
Dzisiaj odwaliłam kawał dobrej roboty; zrobiłam nową grządkę z wczoraj przysłanymi różami. Przesadziłam bukszpany robiąc rządek oddzielający kwiatowe od warzywniaka. Przesadziłam róże okrywową na bardziej widoczne miejsce, hibiskus na słoneczne stanowisko.
Wykopałam borówkę (15 letnią) z miejsca gdzie się jej wyraźnie nie podobało i przesadziłam na druga borówczankę. Posadziłam wszystkie rośliny i gratisowe cebule (35 szt) od St. I po dostarczeniu kory obsypałam część posadzonych roślin. Jestem z siebie dumna
Oto nowa grządka.

i na owocowo

i dla Marysi moje miodunki - oczywiście oprócz tej co od niej dostałam

ta coś marnie przyrasta właściwie prawie wcale

groszek jeszcze ładnie kwitnie ale już nie pachnie
-- 11 paź 2013, o 18:50 --
Misiu jak przywiozą okna to będzie wielkie wydarzenie a cebule zdążysz posadzić
Wysłałabym Ci bambusa, ale strasznie trudno go wykopać
- lora

- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Maryś to napracowałaś się bardzo ..ładnie wyglądają rabatki ...nie wiedziałam że masz tyle miodunek...
oj zjadłabym jeszcze malinki... 
- Maska

- Kontakt:
Misiu a ja nawet nie miałam siły już ich zebrać i zostawiłam to na jutro - jeszcze całkiem sporo ich jest!