Mammillaria compressa ssp compressa 'bernalensis'
Mammillaria duoformis (syn. claviformis) - Rep1462 - GK 8841-96
Mammillaria krassuckae referred to Mammillaria rekoi ssp rekoi
bo jak nie będą kwitły na karminowo to ich nie chcę

Widać że fotki pierwsza klasa( a jeżeli fotki to i fotograf), przez to nawet mammilarki fajnie wyglądająhen_s pisze:Tu napisać wypada, że Marek fotograf doskonały. I prawie zawodowy - w każdym razie albumy ze zdjęciami przez niego zrobionymi widziałem.![]()
A i sprzęt do focenia ma suuuuper!
Czyli jak czerwony kwiatuszek na fotce to czerwony na roślinie - to pewne jak 2x2.
Znam tylko jedno doskonałe źródło - to własne wysiewy.theoria_ pisze: A to peszek jednak muszę mieć je wszystkie!Jakbyś wiedział skąd się bierze takie cuda to również była bym wdzięczna:)
Fotograf- to raczej totalny amator a nawet jeśli ma troszkę umiejętności to raczej udziela się w innym rodzaju fotografiibanditoo pisze:Widać że fotki pierwsza klasa( a jeżeli fotki to i fotograf), przez to nawet mammilarki fajnie wyglądają
Mnie nie zaskoczyłeś, na zeszłorocznej wycieczce oddziału u Ciebie widziałem zdjęcia a robisz je bardzo dobreMarek L pisze:i tu chyba Cię zawiodę![]()
to na pewno ten rodzaj o którym myślisz![]()
Wujek google i słowo orthphoto i Marek L - i już widzę tą zaskoczoną minę
Witaj Krzysztofie. Już zapomniałem że pokazywałem fotkichromat pisze: Mnie nie zaskoczyłeś, na zeszłorocznej wycieczce oddziału u Ciebie widziałem zdjęcia a robisz je bardzo dobre
a nadwyżek to mam dużotheoria_ pisze:A już myślałam, że napiszesz, że masz długą listę nadwyżekNa razie nie mam warunków do siania a i o nasiona moich wymarzonych trudno -