Dobry wieczór
Doris, 'Epoka' to pozycja 'must see'
Gosiu, byliśmy na 'Prometeuszu' Ridleya Scotta... 'Aliena' uwielbiam, tu można dostrzec sporo podobieństw, bo film generalnie opowiada o tym, co było przed. Efekty bardzo dobre, chociaż historia znajoma... nie wiem, czy polecać - to zależy czy lubisz takie kino... Za tydzień wybieramy się na nowego 'Batmana', ale w sytuacji wczorajszej strzelaniny, na pewno nie będzie tak smakować... 'Epokę Lodowcową' warto byłoby jeszcze zaliczyć - uwielbiam humor tego filmu

odezwę się na pw w sprawie terminu, tylko muszę ogarnąć urlopowe plany
Majutek, urlopu w kinie nie spędzamy, ale to był jego miły początek, a raczej wytchnienie po pracy... jeśli pogoda dopisze, to niewykluczone, że leżak w ogrodzie będzie wystarczający by zresetować mózgi ;-) Róże co prawda mają w większości przerwę, ale zbierają się do drugiego rzutu
Ewa, z tą pogodą to jakiś istny kanał... tak jak pisałam, u mnie się wypogodziło, ale generalnie nie jest sympatycznie i typowo letnio. Ilse zakwita powoli, ale kwiat jest tak piękny, że mogę czekać...
Małgosiu, dziękuję za miłe słowa... wiesz, te moje kępy floksów co roku tak ładnie kwitną... pachną przy tym ślicznie, więc ich miejsce przy tarasie jest dobrze dobrane... rok temu powstał nowy, czwarty kolor, z mutacji dwóch różowości

Mam nadzieję, że wiatr u Ciebie ustąpił?
Marzko, dziękuję za Twój miły komentarz i odwiedziny - bardzo się cieszę, że moja radosna twórczość może się podobać

Ogródek prowadzę szósty rok, także w zasadzie to jeszcze młodziak ;-)
Witaj
Elu 
Naprawdę swoje zdjęcia robisz komórką?? Wychodzą wypasione, także musisz mieć telefon dobrej klasy... Ja Tobie także życzę udanego i słonecznego weekendu, bo chyba wszyscy tęsknimy za dobrą, letnią aurą... Za komplementy pod adresem moich fotek baardzo dziękuję
Aniu, zaraz Ci coś zaproponuję, chociaż wiesz, że osobiście dociągnęłabym do pergoli rabatę ;-) Dzięki za odwiedziny!
Asiu, w mojej stopce znajdziesz wszystkie informacje o aparacie
Maryniu, bardzo się cieszę, że za mną podążasz... uwielbiam się inspirować Twoimi zdjęciami ogrodowego buszu... ja na taki muszę jeszcze cierpliwie poczekać

W ogrodzie jedne rośliny przekwitają, a kolejne zaczynają... niech no się jeszcze poprawi pogoda i damy radę wytrzymać w dobrych nastrojach aż do samej zimy ;-)
Tereniu, ja też mam wrażenie, że wrzosy zbyt wcześnie ruszają... oby to nie oznaczało końca lata - to chyba niemożliwe! Hortensje przyciągają wzrok i tak zostanie na długo, one dopiero zaczną pokazywać swoje możliwości przy przebarwianiu... Życzę Ci cudownego czasu na działce, dziękuję za wszystkie pozytywy od Ciebie i serdecznie pozdrawiam!