ok. dzięki. muszę sobie gdzieś w kalendarzu zapisać. A są jeszcze jakieś inne kolory?aleksanderk pisze:Przypomnij się jesienią ,może się rozrośnie to zatrzymam dla imienniczki .
Mój pierwszy własny ogródek działkowy cz. II 2012
-
- 200p
- Od: 7 kwie 2011, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój pierwszy własny ogródek działkowy cz. II 2012
-
- 200p
- colli28
- 500p
- Od: 2 cze 2012, o 22:16
WITAJ wpadłam z rewizytą śliczne bratki 

-
- 200p
- colli28
- 500p
- Od: 2 cze 2012, o 22:16
Gratulacje dla Maćka 

- DuczekiOsia
- 1000p
- Od: 10 sie 2012, o 08:38
- Kontakt:
okno pierwsza klasa
a bratki fajnie wyglądają kolorowo 

-
- 200p
Wczoraj brat nam przywiózł na działkę dość szerokie deski dębowe, powiedział, ze możemy sobie je położyć na ścieżkę a jak nie to spalić przy najbliższym grilu. U nas się nic nie marnuje ot tak sobie, spalię takie dechy to byłby grzech.
I totalnie nie planowanie Maciej położył dzisiaj ścieżkę
wygląda fajnie chociaż do ideału jeszcze daleko, muszą osiąść, na obrzeżach wysiałam głuptaski (dziwaczki) z drugiej strony maciejkę, tzn była już wcześniej wysiana, trochę została zmasakrowana, ale część przeżyła, zobaczę, jak będzie marna to wysieję tam coś innego.
Została nam jeszcze jedna taka decha, to wymyśliłam taką ławkę na tyłach budy, od strony południowej, taką na pniakach drzew.
A poza tym majówkowa pogoda do dupy, zimno, pochmurno, nieprzyjemnie. Maciek wróci do pracy to się na pewno zaczna upały i tak jest zawsze.

Tegoroczne tulipany

I totalnie nie planowanie Maciej położył dzisiaj ścieżkę

Została nam jeszcze jedna taka decha, to wymyśliłam taką ławkę na tyłach budy, od strony południowej, taką na pniakach drzew.
A poza tym majówkowa pogoda do dupy, zimno, pochmurno, nieprzyjemnie. Maciek wróci do pracy to się na pewno zaczna upały i tak jest zawsze.

Tegoroczne tulipany

-
- 200p
Niestety wylądowałam w szpitalu z infekcją dróg moczowych, leżałam 3 doby. Dzisiaj wyszłam i mąż od razu zabrał mnie na działkę.
Ależ byłam w szoku jak przez tydz wszystko się zmieniło, drzewka owocowe kwitną, skalniak w fioletowym żagwinie, magnolia wypuściła listki, małe agreściki już są, bób juz wszedł, groszek, truskawki, bez zaczynają kwitnąć. Jest po prostu cudnie.
chciałam porobić zdjecia ale trawa jest strasznie duża, jutro jak pogoda pozwoli to Maciej będzie kosił i porobię foty.
Ależ byłam w szoku jak przez tydz wszystko się zmieniło, drzewka owocowe kwitną, skalniak w fioletowym żagwinie, magnolia wypuściła listki, małe agreściki już są, bób juz wszedł, groszek, truskawki, bez zaczynają kwitnąć. Jest po prostu cudnie.
chciałam porobić zdjecia ale trawa jest strasznie duża, jutro jak pogoda pozwoli to Maciej będzie kosił i porobię foty.
- aleksanderk
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lip 2009, o 19:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ale u Ciebie sie dzieje -ścieżka fajna -może nie na długo ,ale oryginalnie .U mnie duże kamienie i trawa ,nie cierpię płyt betonowych . A może na skalniak chcesz rojników i rozchodników ,mam sporo gatunków .
-
- 200p
nie dziękuję, coś tam mam na tym mini skalniaczku, chwilowo starczyaleksanderk pisze:Ale u Ciebie sie dzieje -ścieżka fajna -może nie na długo ,ale oryginalnie .U mnie duże kamienie i trawa ,nie cierpię płyt betonowych . A może na skalniak chcesz rojników i rozchodników ,mam sporo gatunków .

-
- 200p
-
- 200p
- DuczekiOsia
- 1000p
- Od: 10 sie 2012, o 08:38
- Kontakt:
piwonie widzę będą kwitły , a ścieżka bardzo fajna , tylko się zastanawiam nie popęka ?? my mamy takie pieńki dębowe i wiem że pękają w ziemi .. a jak to u Was wygląda ??