Zytuś żurawki śliczne. To prawdziwa ozdoba o każdej porze roku
Koraliki wspaniale wyglądają w bezlistnym ogrodzie, wychodzą na pierwszy plan i naprawdę przyciągają oko. Ja je bardzo lubię, ale niestety mogę podziwiać tylko w innych ogrodach, bo u mnie ciasnota
Pozdrawiam Cię serdecznie
Zytuś...na żurawki mogę patrzeć godzinami, twoje bardzo ładne. . Czy okrywasz je na zimę . Mam kilka maluchów...te pewnie powinnam. Na wiosnę także przydały by się jakieś nowości. . Przesyłam...
Zytuś witaj.
Cieszę się, że jesteś .
Piękne zdjęcia żurawek, w dodatku podpisane.
Fotka z owocami róży (chyba) jest przecudnej urody.
Owoce kiwano zdobią kuchnię mojej Mamy.
Zdziwiła się, że takie warzywa istnieją, gdy je pokazałam i już zostały.
Dużo słońca Ci posyłam Zytuś.
Zytko cudownej urody koraliki pokazałaś...a co już u Ciebie śniegiem powiało
...ja czaję się na wiosnę posadzić żurawki ... dziś zobaczyłam mimo zimnicy one są takie piękne...
Śniegu nie ma i zimy też jeszcze nie wyglądam bo mamy trochę prac wykonać zanim
Biała Pani wkroczy w Lubelskie progi.
Od jutra rusza u nas przebierka Fasoli... tak jakoś w tym roku zeszło,
... w ubiegłym o tej porze było już po wszystkim.
Całuski dla Odwiedzających. ...i to co jeszcze zostało
Zyciu,u ciebie więcej kolorków niż u mnie,a u was niby chłodniejsza strefa.U mnie w dzień słonko,ale teraz skrobałam szyba auta,i mgła miejscami okropna.Fasolowa przebierka- znowu czaka cię pracowity czas.Pozdrawiam
Witaj Zyto, rzeczywiście dużo kolorów jeszcze masz w ogrodzie. Truskawki to mam owocujące jesienią, ale o poziomkach nie słyszałam, bo to poziomki? a może nie?
Zyto-rozumiem,że TERAZ FASOLA?
Czy już dokarmiasz ptactwo?Ja uznałam,że jeszcze mogą się zaopatrzyć same,ale po mieszankę do Polanu w tym tygodniu podjadę,sikorki popatrują wymownie bujając się na świerku.
Witaj Zytko. U mnie już żadnych kolorków, poza ciemiernikiem. Od paru dni w nocy - 6...rano biały szron. . Może to i dobrze bo moje roślinki już na cebulkę ubrane. . Widzę że następna praca wam się rozpoczyna.,,ciężki czas. Donoszę także że nasionka tykwy w drodze.
ZYTKO melduję sie po powrocie . Nasionka Kiwano sobie przywiozłam owoc również skosztowałam . Tak długo szukałam aż znalazłam . Szkoda ,że tych pestek tam tak dużo . Jutro muszę zajrzeć do ogródka jak tam wygląda