Wspaniały ogród,wspaniałe kochiny! Kury to wspaniałe zwierzęta zarówno jak i np gołebie

)
 )

....zwiedziłam ogród pod wrażeniem
 ....zwiedziłam ogród pod wrażeniem   ależ pięknie,jak fajnie zagospodarowany, i radośc dla wszystkich.A te Wasze zwierzęta
  ależ pięknie,jak fajnie zagospodarowany, i radośc dla wszystkich.A te Wasze zwierzęta   coś niesamowitego....śliczne te koguty w galotach
 coś niesamowitego....śliczne te koguty w galotach   

, kuknęłam na chwilkę do Ciebie i urzekły mnie czosnki i aranżacja. Podoba mi sie twój ogród i już kombinuję gdzie je posadzić jesienią. Twoja wyprawa do Pisarzowic i Goczałkowic to rewelacja
 , kuknęłam na chwilkę do Ciebie i urzekły mnie czosnki i aranżacja. Podoba mi sie twój ogród i już kombinuję gdzie je posadzić jesienią. Twoja wyprawa do Pisarzowic i Goczałkowic to rewelacja   Ale zrobiłaś im reklamę
 Ale zrobiłaś im reklamę  

Pytasz jak wysyłam zielononóżki, normalnie pocztą, pakuję w skrzynkę opisuję i wio na pocztę
 Pytasz jak wysyłam zielononóżki, normalnie pocztą, pakuję w skrzynkę opisuję i wio na pocztę  w ciągu 24 h są na miejscu u klienta.
  w ciągu 24 h są na miejscu u klienta. 

Chyba, że są ..ee.. naturalizowani;) Ale nie wiem czy to dużo pomoże:) Świetnie wygląda ta zakrzewiona obwódka trawnika, wiele odcieni zieleni i nie jest monotonnie:)
 Chyba, że są ..ee.. naturalizowani;) Ale nie wiem czy to dużo pomoże:) Świetnie wygląda ta zakrzewiona obwódka trawnika, wiele odcieni zieleni i nie jest monotonnie:)

Jak u Ciebie przestrzeń
  Jak u Ciebie przestrzeń   I fajnie, że pokazałaś jak Twój ogród zmieniał się  z upływem czasu. Altanka na środku z wszystkimi mediami pod ręką jest boska. I ten basen....  :P
  I fajnie, że pokazałaś jak Twój ogród zmieniał się  z upływem czasu. Altanka na środku z wszystkimi mediami pod ręką jest boska. I ten basen....  :P