jestem oszołomiona jej urodą....

. Piękną masz gromadkę kwitnących Vand. Że też ja nigdy nie dostaję takich prezentów... Nawet żadnego Phal. nigdy nie dostałam, a co dopiero taką cudną Vandzię...
. Piękną masz gromadkę kwitnących Vand. Że też ja nigdy nie dostaję takich prezentów... Nawet żadnego Phal. nigdy nie dostałam, a co dopiero taką cudną Vandzię...
 a najnowszy prezent zdobył moje serce
 a najnowszy prezent zdobył moje serce 

mój synuś mówi, że jest za biedny na takie prezenty
  mój synuś mówi, że jest za biedny na takie prezenty   

(ma niecałe 4 lata więc to wspólny prezent
 (ma niecałe 4 lata więc to wspólny prezent  ) , pewnie jak dorośnie i zrozumie to już takich prezentów nie będzie  ;:96
 ) , pewnie jak dorośnie i zrozumie to już takich prezentów nie będzie  ;:96
 I taka "inna".
  I taka "inna".   Zakochałam się w vandach.
  Zakochałam się w vandach.   

Szczególnie ta otrzymana w prezencie mi się podoba
 Szczególnie ta otrzymana w prezencie mi się podobaElu mnie brak miejsca nie powstrzymał po prostu zamieniłam kolekcję na Vandy.Fakt trudno sie im oprzeć (duża zasługa FOelcia1974 pisze:Piękna, śliczna, cudowna.I taka "inna".

Całe szczęście, że brak miejsca, ale kto wie, co wymyślę, jak tak dłużej w Orchidarium posiedzę.
 )
 ) 

Tylko, że ja tych ciężkich chorób mam już kilka: draceny, peperomie, filki, trzykrotki, sukulenty...iwonetta pisze:Elu Uważaj bo też się uzależnisz od Vand to ciężka choroba jest i nie ma na nią lekarstwaelcia1974 pisze:Piękna, śliczna, cudowna.I taka "inna".

Całe szczęście, że brak miejsca, ale kto wie, co wymyślę, jak tak dłużej w Orchidarium posiedzę.

, może lepiej brac nogi za pas i szybciutko zwiewac z Orchidarium.
 , może lepiej brac nogi za pas i szybciutko zwiewac z Orchidarium.   

...nie wiem....
 ...nie wiem.... 

No i mamy "coś" wspólnego ze sobą,mój synek też ma 4 latka i w sklepie powiedział "mamusiu,kupię ci tego storczyka" i kupił mi piękną hybrydkę!...szkoda,że byliśmy w Biedronce , a nie w LMiwonetta pisze: Arleto mój synuś obskubał męża z kasy

(ma niecałe 4 lata więc to wspólny prezent
) , pewnie jak dorośnie i zrozumie to już takich prezentów nie będzie ;:96
 to słodki wiek,wszystko zrobi dla Mamy,nawet oskubie tatę z kasy
  to słodki wiek,wszystko zrobi dla Mamy,nawet oskubie tatę z kasy