Warmińskie klimaty Agnieszki
- EwkaEs
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Agniesiu,dołączam do grona osób, którym się Twój granitowy murek podoba, może dlatego,że tu kraina wapienia...Czyściec wełnisty jest rośliną bezproblemową i wytrzymałą,może zauważyłaś,że często bywa sadzony na grobach?Właśnie -wytrzymuje opiekę z doskoku.Zdjęcie świerszcza konkursowe.Będę częściej zaglądać do Twojego ogródka.
-
vita
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 sie 2009, o 20:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Agnieszko, zakole drogi przy studni można zaakcentować 'szeregiem' roślin
Od strony wjazdu kilka niższych, swobodnie rosnących krzewów liściastych, kilka jałowców np kolumnowych...
Wiesz, taki obsadzony fragmentami podjazd do domu
W jakiej odległości od drogi i od domu znajduje się ta studnia? Pomysł na lodówkę...chyba trochę kłopotliwy...ale może okazać się atrakcyjny dla gości, którzy pewnie
chętnie zaczną nawiedzać Wasze siedlisko
Od strony wjazdu kilka niższych, swobodnie rosnących krzewów liściastych, kilka jałowców np kolumnowych...
Wiesz, taki obsadzony fragmentami podjazd do domu
chętnie zaczną nawiedzać Wasze siedlisko
- Agniesia
- 500p

- Od: 31 sie 2009, o 01:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
takiego pięknego posta sobie napisałam, podeszła mała potworka i trach! komputer wyłączony...
dziękuję wszystkim miłym gościom za odwiedziny i porady
Krzysztof, z piwem to niezły pomysł, ile w końcu do lodówki wejdzie?
z gruszkami już trochę gorzej, woda jest ohydna, kilka lat nie używana, u mnie podłoże torfowe z posmakiem żelaza, brrr...
Vita studnia jest jakieś 70 cm od wiazdu, którego nie da się przesunąc, bo zaraz po lewej jest stodółka, do domu jakieś 20 m, pod górkę. marzyłby mi się zarośnięty, cienisty, romantyczny zakątek ze studnią w roli głównej i jakąś ławeczką, ale jak to zrobic? posadzenie pnącza to dobry pomysł, niech z dzikim bzem się splata, kwitnąc, albo ciesząc oczy przebarwiającymi się jesienią liścmi...
Marylko, cieszę się, że moja studnia jest dla Ciebie inspiracją
dziękuję wszystkim miłym gościom za odwiedziny i porady
Krzysztof, z piwem to niezły pomysł, ile w końcu do lodówki wejdzie?
z gruszkami już trochę gorzej, woda jest ohydna, kilka lat nie używana, u mnie podłoże torfowe z posmakiem żelaza, brrr...
Vita studnia jest jakieś 70 cm od wiazdu, którego nie da się przesunąc, bo zaraz po lewej jest stodółka, do domu jakieś 20 m, pod górkę. marzyłby mi się zarośnięty, cienisty, romantyczny zakątek ze studnią w roli głównej i jakąś ławeczką, ale jak to zrobic? posadzenie pnącza to dobry pomysł, niech z dzikim bzem się splata, kwitnąc, albo ciesząc oczy przebarwiającymi się jesienią liścmi...
Marylko, cieszę się, że moja studnia jest dla Ciebie inspiracją
pzdr. Agnieszka
http://agniesia71.posadzdrzewo.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam do mojego ogrodu
LISTA OBECNOŚCI WOJEWÓDZTWA WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO
- Agniesia
- 500p

Elu, nie wiem, co jest grane, ale nie mogę wejśc do Ciebie, link uszkodzony i koniec 
pzdr. Agnieszka
http://agniesia71.posadzdrzewo.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
dawidbanan
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
Agnieszko, u Ciebie podobno zimno, a u mnie słonko i w krótkim rękawku można paradować
Inna rzecz, że jak się dłużej posiedzi w domku, trzeba się ubrać
W takim razie pozdrawiam cieplutko znad placków ziemniaczano - cukiniowych (tylko ciii, bo jak moja Anka dowie się o tej cukinii
... a tak, to wsuwa, aż się jej uszy trzęsą
), których chyba znów za mało zrobiłam 
Inna rzecz, że jak się dłużej posiedzi w domku, trzeba się ubrać
W takim razie pozdrawiam cieplutko znad placków ziemniaczano - cukiniowych (tylko ciii, bo jak moja Anka dowie się o tej cukinii
-
goryczka143
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 21 sie 2009, o 20:41
Ogrodu
Agniesiu masz przepiekny krajobraz i teren wierze, ze wyczarujesz bakowy
ogrod . Najpiekniejsze sa Twoje dzieciaki - to wlasnie One sa najwieksza
zdoba.
ogrod . Najpiekniejsze sa Twoje dzieciaki - to wlasnie One sa najwieksza
zdoba.
- Agniesia
- 500p

Dziękuje, Goryczko - takie opinie podnoszą mnie na duchu, bo szczerze powiedziawszy, to w zasadzie jeszcze nie zaczęłam, ale już, patrząc na ogrom czekającej mnie pracy, ogarnia lekkie zwątpienie...
dziś otrzymałam paczuszkę z nasionkami od Dawida - Banana
mnóstwo ciekawych roślinek, w tym, co najważniejsze, jednoroczne - Dawid zadbał, żeby mój ogródek do końca sezonu tryskał feerią barw - są astry, aksamitki, maciejka, różowa niezapominajka i mnóstwo, mnóstwo innych
Dziękuję Ci Dawidku przeserdecznie
;:91
dziś otrzymałam paczuszkę z nasionkami od Dawida - Banana
mnóstwo ciekawych roślinek, w tym, co najważniejsze, jednoroczne - Dawid zadbał, żeby mój ogródek do końca sezonu tryskał feerią barw - są astry, aksamitki, maciejka, różowa niezapominajka i mnóstwo, mnóstwo innych Dziękuję Ci Dawidku przeserdecznie
pzdr. Agnieszka