Martuś, pewnie dostaniesz, ale jeśli będziesz miała ochotę na jakiś inny kolorek niż trafisz, to daj znaćKocina pisze:Aga, bardzo dziękuję![]()
Może upoluję w sobotę na kiermaszu ogrodniczym - co jak co, ale sasanki powinny być
Ogródek AGNESS cz.2
- agrazka
- Przyjaciel Forum

- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Piękna ta kolekcja sasanek , tyle kolorków niespotykanych
Pierwiosnki też wcale im nie ustępuja urodą 
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- LILA 51
- 1000p

- Od: 14 maja 2008, o 21:48
Agnieszko, Twoje prymulki i sasanki zachwyciły mnie kolorami -są śliczne .
Ja mam też prymulki, ale tylko jeden kolor, a sasanki to na razie dla mnie towar z wyższej półki.
Ja mam też prymulki, ale tylko jeden kolor, a sasanki to na razie dla mnie towar z wyższej półki.
pozdrawiam Lila
Zapraszam
Zapraszam
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Grażynko dziękuję
w ogóle wiosenne kwiaty mają w sobie jakąś magię
chyba przyczyną jest długie zimowe oczekiwanie na obudzenie się przyrody, że później wszystkie nawet najmniejsze roślinki bardzo cieszą
Marysiu moje sasanki są w bardzo różnym wieku, są takie, które mają już sporo lat, bordowa ma na pewno z 6-7, albo nawet i więcej z tym, że była dzielona i przesadzana, a pozostałe większe kępy 3,4,5 lat, a są i młodziutkie zeszłoroczne roślinki, które po raz pierwszy kwitną 1-2 kwiatuszkami
Izuś wreszcie się doczekałam kolorków w ogrodzie,
późno wiosenka przyszła w tym roku, ale wreszcie jest
i naprawdę, aż się nie chce wchodzić do domu
Cyntuś- Basiu naprawdę nie ma sprawy
Marysiu moje sasanki są w bardzo różnym wieku, są takie, które mają już sporo lat, bordowa ma na pewno z 6-7, albo nawet i więcej z tym, że była dzielona i przesadzana, a pozostałe większe kępy 3,4,5 lat, a są i młodziutkie zeszłoroczne roślinki, które po raz pierwszy kwitną 1-2 kwiatuszkami
Izuś wreszcie się doczekałam kolorków w ogrodzie,
Cyntuś- Basiu naprawdę nie ma sprawy
- giga45

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Aguniu
Jęczę z zachwytu jak oglądam Twoją wiosnę.
Jakie Ty masz śliczne prymulki i taka różnorodność kolorów, a o sasankach to już nie wspomnę. Moje są młodziutkie dopiero 2 rok kwitną i postanowiłam dokupić ile sie da. Czerwonej nie mam muszę szukać, biała dopiero wyszła z ziemi, a fioletowe juz przekwitły. Aguś u mnie już większośc wiosennych przekwita, dlatego cieszę się że w Waszych ogrodach mogę się napatrzeć.
Pozdrawiam serdecznie i miłego dnia życzę.
Jęczę z zachwytu jak oglądam Twoją wiosnę.
Jakie Ty masz śliczne prymulki i taka różnorodność kolorów, a o sasankach to już nie wspomnę. Moje są młodziutkie dopiero 2 rok kwitną i postanowiłam dokupić ile sie da. Czerwonej nie mam muszę szukać, biała dopiero wyszła z ziemi, a fioletowe juz przekwitły. Aguś u mnie już większośc wiosennych przekwita, dlatego cieszę się że w Waszych ogrodach mogę się napatrzeć.
Pozdrawiam serdecznie i miłego dnia życzę.
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Giguś dziękuję
fajne jest właśnie to, że ja z moją późną wiosną mogę się cieszyć takimi wczesnymi ogródkami jak Twój, a potem ja mogę pokazać swoją wiosenkę
Giguś jeśli masz ochotę to wyślę Ci nasionka sasanek, jak tylko dojrzeją , one pięknie wschodzą , rozrastają się i szybko kwitną
Marcinie bardzo Ci dziękuję za miłe słowa, strasznie się cieszę, że podoba Ci się u mnie
U mnie nie ma jakichś wymyślnych , oryginalnych roślinek, ale ja kocham kwiaty i cieszą mnie wszystkie
no oczywiście mam swoje ulubione np, sasanki- mogłabym mieć w nich cały ogród
i jest wiele wymarzonych perełek, ale wszystko pomalutku 
Marcinie bardzo Ci dziękuję za miłe słowa, strasznie się cieszę, że podoba Ci się u mnie
- Rodusik

- Od: 21 sty 2009, o 10:09
Agnieszka ogród super. Sasanki są śliczne. Moje zniknęły po przebudowie pewnej części ogrodu.
Pozdrawiam, Mariola
Ogród Rodusika
Ogród Rodusika