Powiem Mamie, że Wam się podobają, to może będzie ostrożniejsza :P
Anoli Nowy Początek /cz.3/
- karolaipiotr
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 lut 2009, o 20:29
YYYY jak urósł psiaczek
To ten maluszek , którego nam pokazywałaś wcześniej? Ale bym sobie z nim " pobrykała" , bo pewnie skory do zabawy? 
Karolina
Moi zieloni przyjaciele-część 1
Moi zieloni przyjaciele-część 1
- anoli

- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Na tym zdjęciu to akurat na M. hihihi. Jest szalona, i faktycznie rośnie szybko, bo jeszcze niedawno była tym maluszkiem, którego Wam pokazywałam :P Znajomi śmieją się, że ten potworek zjadł Ghanę i się pod nią podszywa. Ona ma jeszcze taki puch szczenięcy więc jej ciągle gorąco, normalnie woli leżeć na zimnym. Ale w nocy chciała by spać w łóżeczku, jak dwa pozostałe
Nie umie sama wskoczyć, a my jej nie pomagamy :P Jednak często leży na kanapie i fotelu. Skora do szaleństw jest zawsze, czasem mam dość. Dobrze, że Zuzia pomaga 
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- Andziax007

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
- anoli

- Od: 3 lis 2007, o 16:26
Tylko nie wiem czy część nie zeschła się za bardzo, bo wcale się nie ruszają ze wzrostem
Mi najbardziej podoba się ten nowy zielony z czarnymi różkami. W zeszłym roku była ich długa skrzynka, część całkiem zmarniało. Wieć teraz w tej maleńkiej skrzyneczce mam wrażenie, że jest ich niewiele.
Od mamy dostałam jeszcze maleńką fuksję, która ma dwa duże pączuszki, ciekawe jaka będzie

Od mamy dostałam jeszcze maleńką fuksję, która ma dwa duże pączuszki, ciekawe jaka będzie

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- Andziax007

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt: