Mój ogródek i działka
Ewciu dzięki za fotkę. Moja wierzba będzie chyba w formie krzewu. Od dołu ma trzy rozgałęzienia, dopiero zaczęła rosnąć. Kret mi zrobił podkop obok zaczynam znajdować w ziemi pędraki. Nie pryskają lasów pełno tej plagi po polach i oczywiście w ogródku. Napisz jeszcze czy swoją wierzbę formowałaś na drzewko, czy od razu była na pniu? Ale uchwyciłaś tę żółtą różyczkę myślałam że to ostrokrzew, kolorki super. Jak się rozwiną wstaw foto. Ewciu czy przypadkiem ślimak nie podjadł ci hosty.
- maniusika
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 mar 2009, o 20:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mój ogródek ,moja działka
pięky ogródek , a róże już nawet kwitną , moje przylapał mróż i dopiero odrastają ,kwinąc pewnie będą dopiero pod koniec czerwca a pnące może wcale w tym roku nie zakwiną ,piękne hosty tez zachorowałam na hostiomanię , dokupiłam wczoraj żółtą ,już powiększa się moja kolekcja ... Mój pomocnik jest troche mniejszy ,więc trzeba go pilnować bo potrafi tylko wyrywać
wykopał sobie oczko wodne i po każdym deszczu włazi do niego a zasypac nie daje ..
a gdy przyjadą dwaj starsi drugiej córki to już nie potrzeba huraganu ...
wykopał sobie oczko wodne i po każdym deszczu włazi do niego a zasypac nie daje ..
a gdy przyjadą dwaj starsi drugiej córki to już nie potrzeba huraganu ...