Ja też już wsiałam Przypołudnika , wysiałam cała paczkę
Moja familokowa oaza spokoju cz.1
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam Was wszystkie bardzo cieplutko Cynthio niestety sloneczko nie doleciało dzisiaj cały dzień leje Jolu też dziękuję za odwiedzinki . Olu nie gniewam się widzę ,że jesteś pracowitą pszczółką więc Ci wybaczam . Irenko dziękuję za odwiedzinki Romko nie martw się nie wyzdradzę to jest młodszy ma 12 lat a drugi starszy ma 18 więc to już kawalerzy . Grażynko pewnie ,że takie sloneczko też mnie ucieszyło . Alu niedziela upłynęła na spotkaniu rodzinnym . przy takiej pogodzie to nic tylko grać w karty ,ale już nie mogłam się doczekać ,kiedy dorwę się do kompa . Krysiu Tobie też serdecznie dziękuję za odwiedzinki a to lilie które kupiłam . Jadziu dziękuję za odwiedzinki i życzenia . Życzę wam wszystkim słodkich snów . Ale będzie radość jak zakwitną

- Ania Kropelka

- Od: 19 lut 2009, o 08:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- JAKUCH

Aniu dziękuję za słoneczko i odwiedzinki . Lilijki już w gruncie tylko czy te deszcze nie zniszczą mi ich ,ale jestem dobrej myśli. Z tymi prymulami to taka niewiadoma mogą i nie muszą ,bo to wszystko sztucznie jest pędzone
Iwonko dziękuję za odwiedzinki zakupione roślinki już na miejscu docelowym . Teraz już wiem ,że jak pojadę na zakupy na bazar muszę też brać notesik ,bo pamięć jest ulotna . Słoneczka życzę
Iwonko dziękuję za odwiedzinki zakupione roślinki już na miejscu docelowym . Teraz już wiem ,że jak pojadę na zakupy na bazar muszę też brać notesik ,bo pamięć jest ulotna . Słoneczka życzę
- JAKUCH

lLIDZIU dziękuję za odwiedzinki
Olu na drugi raz bedę już mądrzejsza ,ale nie myślałam ,że kupię coś bez etykiet .
Mariolko spróbuję je trochę przekrzywić dzięki za instrukcję chociaż tego jeszcze nie słyszałam ,ale człowiek się uczy całe życie a i tak umiera głupi .parę dzisiejszych zdjęć zrobionych między opadami .
SŁONECZKA życzę

Olu na drugi raz bedę już mądrzejsza ,ale nie myślałam ,że kupię coś bez etykiet .
Mariolko spróbuję je trochę przekrzywić dzięki za instrukcję chociaż tego jeszcze nie słyszałam ,ale człowiek się uczy całe życie a i tak umiera głupi .parę dzisiejszych zdjęć zrobionych między opadami .
SŁONECZKA życzę