Początki dobrego - lena666
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
ROMCIU zrobiłam tak..............mocnym ruchem poobrywałam od głównego pędu takie mniejsze szczepeczki tylko pamiętaj żeby została im tak zwana piętka.To jest kawałek kory tego głównego pędu
póżniej tą właśnie piętkę skróciłam ostrym nożem do połowy poobrywałam kilka listeczków na dole umoczyłam w ukorzeniaczu do roślin półzdrewniałych i ostrożnie robiąc wcześniej dołek w skrzynce wkładałam i podsypywałam ziemią mocno przyciskając.Ziemię kupiłam z domieszką piasku 50 l za 8 zł.W taki sam sposób zrobiłam z thujkami
8) Mam nadzieję że ci się uda
aha i ważne te malutkie sadzonki ustaw w miejscu zacienionym podlewaj raz w tyg 8)
Kwiaty - NAJPIĘKNIEJSZA mowa świata.Moje wymarzone miejsce
Witaj Sabinko!!!!!!!!!!!!ja to zrobiłam do skrzynki ale widziałam jak robią to prosto do gruntu myślę że to też dobry pomysł ale trzeba to chyba bardziej pilnować jeśli chodzi o chwasty żeby tego nie "zagłuszyć".może spróbuj i tak i tak
najgorsze że bukszpan bardzo wolno rośnie
no ale taki jego urok

najgorsze że bukszpan bardzo wolno rośnie
Romciu czekam na fotki
tylko za bardzo nie szalej z tymi szczepkami bo nie będziesz miała gdzie tego posadzić
hihi żartuję 
Kiedy posadzić canne prosze poradżcie bo ja bym już wsadzała do ziemi
czy czekać do 15 maja?
- ifanka
- 30p - Uzależniam się...

- Od: 3 kwie 2008, o 10:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Lenko - wpadłam z rewizytą do Ciebie. Pieknie jest u Ciebie. Widoki cudowne - już sobei wyobrażam ten szmer wody - tego mi brakuje u mnie w ogródku. A kiedy planujesz budowę domku?
Pozdrawiam bardzo serdecznie ;) ANKA
Ogród Ifanki
Ogród Ifanki