Grazka_j mój ogród. cz.1
kolorowo i pięknie jest w twoim ogrodzie:), będzie przyjemnie tu zaglądać
Pozdrawiam słonecznie
Pozdrawiam słonecznie
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
Krzysiu, miałam już tam posadzoną trzmielinę, ale sąsiad pryskał chwasty randapem i trzmielina padła.Trochę dalej posadziłam sumaka.
Pozdrowionka.
Pozdrowionka.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Moniko. Już sama nie wiem, wcześniej też myślałam, że to rododendrony, ale ktoś mi wpierał, że azalie więc zgłupiałam.
Pewnie masz rację. To są młode rośliny, ale rosną u mnie drugi rok, ładnie kwitły, ale jesienią zauważyłam, ze trochę chorują, oberwałam skulone liście, chyba nawet pryskałam. Sprubuję je osłonic od słońca.
Pozdrowionka.
Pewnie masz rację. To są młode rośliny, ale rosną u mnie drugi rok, ładnie kwitły, ale jesienią zauważyłam, ze trochę chorują, oberwałam skulone liście, chyba nawet pryskałam. Sprubuję je osłonic od słońca.
Pozdrowionka.
grazka_j - moje wątki
Urszula B dziękuję, że wpadłaś do mnie. Rzeczywiście cisza ale w sezonie trochę głośniej. Za to ptaki pięknie śpiewają i rekompensują hałas. Zapraszam zaglądaj jeszcze. ;:26
;:26
Pozdrawiam gorąco.
Pozdrawiam gorąco.
grazka_j - moje wątki
grazka_j - moje wątki
Grażynko dziś dopiero dotarłam do Ciebie obejrzałam kran. Napisz mi czy ta klapa
zielona tylko się unosi bo z tego co widzę reszta to beton? obiecuję że sie
zastanowię i podsunę jakiś pomysł.Widzę że już Agnieszka wstawiła Ci
moje zdjęcie obudowanego kranu, ale myślę że u Ciebie to nie zda egzaminu
bo podstawa jest z cementu tak wiec u Ciebie potrzeba innego rozwiązania.
Za parę dni się odezwę może to co wymyślę spodoba Ci się.
zielona tylko się unosi bo z tego co widzę reszta to beton? obiecuję że sie
zastanowię i podsunę jakiś pomysł.Widzę że już Agnieszka wstawiła Ci
moje zdjęcie obudowanego kranu, ale myślę że u Ciebie to nie zda egzaminu
bo podstawa jest z cementu tak wiec u Ciebie potrzeba innego rozwiązania.
Za parę dni się odezwę może to co wymyślę spodoba Ci się.
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
Małgosiu będę czekała z niecierpliwością. Cieszę się i zaglądaj do mnie. Pozdrowionka. ;:12
grazka_j - moje wątki
Moniko, dobra duszyczko, tak zrobię. Na pewno o nie zadbam. Nie chcę przegapic tylko jakiejś choroby bo byłoby mi szkoda, już ładnie się zaadoptowały. Latem jak rozwiną się liście jabłonek i hortensji ma sporo cienia i rośnie ładnie, tylko teraz w okresie bezlistnym narażone są na działanie słońca.Pozdrawiam i zapraszam do mnie.Grażyna
grazka_j - moje wątki
Urszula B Witaj , cieszę się że wpadłaś. Byłam z rewizytą u Ciebie. Ty też pięknie mieszkasz!
w lesie rewelacja!
A pieski śliczne. W takim towarzystwie chyba nie ma się co bac nieproszonych gości.
Ślicznie też w ogrodzie.
U mnie z kolei jeziora i lasy, też jest gdzie pochodzic! W lesie można spotkac dziki i nie tylko. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam zaglądaj do mnie. ;:25
A pieski śliczne. W takim towarzystwie chyba nie ma się co bac nieproszonych gości.
U mnie z kolei jeziora i lasy, też jest gdzie pochodzic! W lesie można spotkac dziki i nie tylko. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam zaglądaj do mnie. ;:25
grazka_j - moje wątki
u mnie powiem ci brakuje mi właśnie jeszcze takiego jeziora:)... mamy mały staw ale to jednak nie to samo
pozdrawiam wtorkowo
Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
pozdrawiam wtorkowo
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
Ula ślicznie widoki. Kochane pieski . Bardzo lubię zwierzęta. Kiedyś mieliśmy kotkę, teraz jest akwarium z rybkami. Lubię na nie patrzec. Zazdroszczę Ci tych piesków. ;:6
grazka_j - moje wątki
hmm.. kota tez mam:).. mówimy na niego Gnom, i to kot myśliwski ostatnio razem z psami lisa z działki przeganiał:)..kotka mamy od zeszłego roku, matka porzuciła go 2 tygodniowego, okociła się w naszej piwnicy, wszystkie wyniosła a jego zostawiła, odchowaliśmy go i teraz mamy kota.. wcześniej mieliśmy rudzielca wspaniałego i mądrego Leopolda ... okazało się później że jest uczulony na ryby i padł nam... bardzo wszyscy po nim płakali..
akwarium takie niewielkie też stoi i nakręca kota:)
pozdrawiam
akwarium takie niewielkie też stoi i nakręca kota:)
pozdrawiam