Rumbe posadzę przed takimi marketowymi , które rosną wysokie więc na gole jest goło i wesoło - to świetnie się wkomponują , chopina również przesadzę, bo będzie miał za ciasno
Ogródek EdytyB - początki amatora
Edytkowidzę, że do pomocy masz wielu chętnych, więc ogród powinien być piękny. Pole do popisu, a przede wszystkim dla własnej satysfakcji masz wielkie. Wystarczy tylko chcieć. 
Pozdrawiam serdecznie Alina
Ze śmietniska do rajskiego ogrodu
Ze śmietniska do rajskiego ogrodu
No tak, z mojego psa też jest szkodnik, bo przez niego umierają irysy (zgniatane pod ciężkimi łapami)EdytaB pisze: Gosiu - moja córa pomaga w podlewaniu bo wiadomo zabawa z wodą to największa frajda, a 2 "pomocnik" obsikał mi kila tui więcale i tak go kochamy
![]()
"Nie stój nad kwiatem z konewką i batem,to na nic..."
- Aszka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 wrz 2008, o 15:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Edytko,ja nauczona doświadczeniem nie sadzę nic przy płotach.Zostawiam moim psom wolną ścieżkę .I taką sobie zrobiły.Żaden chwast tam nie rośnie
co do zakupów...no cóż!!!!!znam to uczucie.Teraz staram się omijać z daleka sklepy ale jest jeszcze internet.Brak silnej woli i to przekonanie że to akurat musi być bo inaczej reszta nie będzie pasowała.Powodzenia
co do zakupów...no cóż!!!!!znam to uczucie.Teraz staram się omijać z daleka sklepy ale jest jeszcze internet.Brak silnej woli i to przekonanie że to akurat musi być bo inaczej reszta nie będzie pasowała.Powodzenia
- EdytaB

- Od: 1 sty 2009, o 12:19
Tu zdrowy rozsądek zawiódł mojego MAszka pisze:Edytko,ja nauczona doświadczeniem nie sadzę nic przy płotach.Zostawiam moim psom wolną ścieżkę .I taką sobie zrobiły.Żaden chwast tam nie rośnie![]()
![]()
Ale ja mogła bym jeszcze ze 2 drzewa, posadzić mam gdzie.
Czekam właśnie na tulipanowca, Kalinę pomponową "Roseum"i Klon jesionolistny "flamingo"
Pies ma miejsce do biegania za brabantami juz wydeptał, może na fotkach tego tak nie widać.
- Ania Kropelka

- Od: 19 lut 2009, o 08:11
Edytko, ale zakupy:) Jak dla mnie to przydały by się jeszcze fotki bo nie wszystko wiem jak wygląda:)
Aniu a taka sąsiadka to dar niebios:)))
Aniu a taka sąsiadka to dar niebios:)))
Pozdrawiam. Agnieszka.
Moje ogródkowe początki
Moje ogródkowe początki