Danusiu witam Cię u siebie pomysły już są na papierze i chęci też, tak bym już
chciała zacząć grzebać w ziemi już dość tej zimy!!Co do pomocników to
są bardzo przydatni i fajnie się wspólnie tworzy nowe pomysły razem
Małgosiu widzę że z ciebie taki Pomysłowy Dobromir .
Ja twoje zdjęcie (bez pozwolenia ) mam skopiowane bo mam paskudny kran i pordzewiałą beczkę i szukam na to pomysłu.Więc jak już skończysz u innych to zapraszam do mnie .
Agnieszko spróbuję w miarę moich możliwości pomóc ale już więcej mnie nie
nie zawstydzajcie proszę.A to że sobie skopiowałaś moje zdjęcie kranu
to nie szkodzi nie Ty jedna i nie mam nic przeciwko temu.
Gosieńko. Znów Cię odwiedziłam. Miłe reminiscencje z lata. Wszyscy czekamy na wiosnę, ale dziś jak zobaczyłam, na TVN Meteo prognozę długoterminową, to zapowiadają, że luty będzie jeszcze mocno mroźny z temperaturami do - 15 C i to w najbliższych dwóch tygodniach. Byłam w piątek na działce zawieźć trochę jedzonka dla ptaków. Jeszcze u mnie nie wiele oznak wiosny. Błoto straszne, gdyż mam ciężką czarną ziemię, pojedyncze krokusy zaczynają dopiero wychodzić. Może to dobrze, jeżeli mają być jeszcze mrozy. Oby tylko przed tym śnieg spadł, to by nie było tak źle.
eukomis Witaj! Cieszę się, że mnie odwiedziłaś i dziękuję za miłe słowa.
Byłam z rewizytą u Ciebie, ale jeszcze nie zdążyłam obejrzec wszystkich stron. Jestem pod wielkim wrażeniem. Jak pięknie to wszystko urządziłaś i na takiej małej powierzchni tyle kwiatów? Brawo!
Pozdrawiam. Grażyna
eukomis miło mi gościć Cię u mnie, choć z tego co piszesz i do kogo wynika że
pomyliłaś ogrody ale i tak mi miło że widzę nowego gościa może jak zajrzysz
następnym razem pozwiedzasz i moją działeczkę zapraszam serdecznie.
Witaj Małgosiu. Przyszłam z rewizytą Podziwiam Twoje świetne pomysły i konsekwencję w ich realizacji. Podoba mi się Twoje oczko, ja na razie miałam tylko miskę z 3 roślinkami, dwie z nich nawet kwitły w lecie. Muszę się przyjrzeć dokładniej jak Ty to zrobiłaś
Witaj.
Masz bardzo sympatyczna działeczkę, podobaja mi niektóre z Twoich pomysłów . Podejrzewam że na wiosne znowu coś fajneo wymyslisz
aby do wiosny
pozdrawiam
Mariocieszę się że do mnie przyszłaś w odwiedziny oczko u mnie dwa razy zmieniałam
a w tym roku będzie mała poprawka i ulepszenie na zdjęciach moich widać
wszystko po kolei jak to jest robione,jak co to wlatuj do mnie zerknij i jak coś
Ci się przyda to do swojej działeczki na swoje potrzeby zabierz
Gulek dzięki za pochwały masz rację że nowe pomysły się szykują i nie mogę już
tak jak wszyscy doczekać się wiosny kiedy będę mogła zacząć wprowadzać
nowe zmiany.
Monia witaj fajnie że do mnie zawitałaś zaglądaj częściej