Moja działka - rydnor 2009
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja działka - rydnor 2009
Rysiu nie liczyłam ale sporo kupiłam t.z zamówiłam czekam na marzec na przesyłkę.
Masz szczęście dziś w końcu piękna pogoda na pewno jesteś na działce.
Genia
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Moniko;oczywiście, różnie się to plecie,ale na ogół dziadkowie kochają swoje wnuki.Widzę ilu przychodzi do szkoły czy przedszkola odebrać dzieci,czy na jakieś uroczystości.
Genia;Mimo,że sobota była ładna,to nie byłem na działce,sprzątaliśmy w domu a po obiedzie byliśmy u przyjaciół na kawie.Dzisiaj zaczęło popadywać,chcę tak jechać,żeby nie padało,trzeba zrobić opryski na drzewa,krzaki i winogrona.
Krzysiu;napisałeś,że późno wróciłeś,czy pracujesz na zmiany?ale ważne że jesteś zadowolony,początek zawsze jest trudny,trzeba to przeżyć.
Serdecznie Wszystkich Pozdrawiam. Ryszard

Genia;Mimo,że sobota była ładna,to nie byłem na działce,sprzątaliśmy w domu a po obiedzie byliśmy u przyjaciół na kawie.Dzisiaj zaczęło popadywać,chcę tak jechać,żeby nie padało,trzeba zrobić opryski na drzewa,krzaki i winogrona.
Krzysiu;napisałeś,że późno wróciłeś,czy pracujesz na zmiany?ale ważne że jesteś zadowolony,początek zawsze jest trudny,trzeba to przeżyć.
Serdecznie Wszystkich Pozdrawiam. Ryszard

- krzysiek86
- Kontakt:
- e-genia
Witaj Rysiu wczoraj było brzydko ale dziś świetna pogoda może tylko ten mróz nie potrzebny bo chyba nie można opryskiwać drzew jak jest tak zimno. Ale miło pobyć na świeżym powietrzy i zrobić jakieś porządki w altance bo potem będzie tyle pracy .
Krzysiu fajnie że jesteś zadowolony no i więcej czasu będziesz miał dla nas prawda Rysiu?
Genia
Krzysiu fajnie że jesteś zadowolony no i więcej czasu będziesz miał dla nas prawda Rysiu?
Genia
- krzysiek86
- Kontakt:
Krzysiu;dobrze,że będziesz miał pracę unormowaną,zawsze można sobie coś zaplanować.No i jak mówi Genia,będziesz miał więcej czasu na Forum.Poznasz nowych ludzi i pracę a to zawsze się przydaje,zobaczysz.
Geniu;nie byłem na działce,za duży mróz,oprysku nie można robić,trzeba trochę poczekać.Byliśmy dzisiaj w OBI,nakupowaliśmy różności za całe300zł.Tak się wkłada do koszyka a dopiero przed kasą oczy się otwierają i portmanetka też.Ale trzeba było uzupełnić stan posiadania.
Serdecznie pozdrawiam.Ryszard
Geniu;nie byłem na działce,za duży mróz,oprysku nie można robić,trzeba trochę poczekać.Byliśmy dzisiaj w OBI,nakupowaliśmy różności za całe300zł.Tak się wkłada do koszyka a dopiero przed kasą oczy się otwierają i portmanetka też.Ale trzeba było uzupełnić stan posiadania.

- krzysiek86
- Kontakt:
- e-genia
Re: Moja działka - rydnor 2009
A to tylko ja myślałam że lekką rączką wydaje takie pieniądze w ogrodniczych a tu i Rysiu sobie pofolgował.rydnor pisze:Krzysiu;dobrze,że będziesz miał pracę unormowaną,zawsze można sobie coś zaplanować.No i jak mówi Genia,będziesz miał więcej czasu na Forum.Poznasz nowych ludzi i pracę a to zawsze się przydaje,zobaczysz.
Powiedz co dobrego kupiłeś bo na wyjazd na działkę jeszcze musisz poczekać aż trochę pogoda się poprawi.
Krzysiu praca w ogrodzie jest super bo niby czemu tyle ludzi już nie może doczekać się wiosny.
Genia
Krzysiu i Geniu;Chwalić się to ja nie mam czym,Kupiliśmy nasiona na grządki ;marchew,buraczki,ogórki, fasolę,pietruchę itd.Chyba 5 rodzai
gladioli,żona je lubi,innych nie pamiętam,bo wyniosłem wszystko do piwnicy,ale trochę tego jest.Kupowaliśmy też i inne rzeczy np;chemikalia do ubikacji przenośnej,są drogie ok.100zł.Trochę środków ochrony,kupiłem też tabliczki lepowe,bo były,przydadzą się później
do czereśni.I tak wszystko do kupy to trochę trzeba wydać.Wszystkiego nie kupiłem,bo nie było,czekali na dostawę,muszę kupić Promanal 60 EC.Od tego zaczynam opryski.Czekam na pogodę.Serdecznie pozdrawiam.Ryszard

gladioli,żona je lubi,innych nie pamiętam,bo wyniosłem wszystko do piwnicy,ale trochę tego jest.Kupowaliśmy też i inne rzeczy np;chemikalia do ubikacji przenośnej,są drogie ok.100zł.Trochę środków ochrony,kupiłem też tabliczki lepowe,bo były,przydadzą się później
do czereśni.I tak wszystko do kupy to trochę trzeba wydać.Wszystkiego nie kupiłem,bo nie było,czekali na dostawę,muszę kupić Promanal 60 EC.Od tego zaczynam opryski.Czekam na pogodę.Serdecznie pozdrawiam.Ryszard

- empuza
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
Witaj Ryszardzie
Wpadłam sie przywitać wieczorową porą.
Na razie jestem na etapie pierwszej części ogrodu. Powolutku pomalutku zajrzę wszędzie.
Do zobaczenia gdzieś na alejce.

Wpadłam sie przywitać wieczorową porą.
Na razie jestem na etapie pierwszej części ogrodu. Powolutku pomalutku zajrzę wszędzie.
Do zobaczenia gdzieś na alejce.

"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012